Tee fiksu valinta.

Tee fiksu valinta.

Tilaa kortti, jolla saat alennusta heti.

St1 Käteisalennuskortti – edullisempi polttoaineen hinta

Käteisalennuskortti oikeuttaa päivittäin muuttuvaan asemakohtaiseen alennukseen St1- ja Shell-asemien tolppahinnoista. Polttoaineen hinta on Käteisalennuskortilla aina tolppahintoja edullisempaa. Varmista edullinen polttoaineen hinta ja hanki St1 Käteisalennuskortti.

Alennuksen polttonesteistä saat aina ja heti yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kunhan maksat tankkauksesi käteisellä, pankkikortilla, Debitillä tai Visa Electronilla. Ainoastaan Shell express -asemat eivät kuulu alennuksen piiriin, eli näillä asemilla bensan hinta on aina tolppahinnan mukainen.

Miten käteisalennuskortti toimii ja mikä se on?

Yksinkertaista: Käytä Käteisalennuskorttia automaatissa tai esitä se myymälän kassalla ennen maksusuoritustasi, jolloin bensan tai dieselin hinta on sinulle aina edullisempi. Myös lompakko ja luonto kiittävät.

  1. Syötä Käteisalennuskortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti “etukortti tunnistettu” ja Käteisalennuskortti tulee automaatista ulos.
  2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi normaalisti ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
  3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.
Takaisin ylös