Kilpailun säännöt

Osallistujat

1. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt, lukuun ottamatta kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olevien yritysten henkilökuntaa perheineen.

Kesto

2. 6.5.2015-31.8.2015.

Kilpailuun osallistuminen

3. Kilpailuun osallistutaan jättämällä yhteystiedot jollakin St1 Nordicin internet- tai muulla sivustolla olevaan kilpailuun tai tankkaamalla St1 Käteisalennuskortilla.

Palkinto

4. St1 arpoo osallistujien kesken yhden palkinnon. Palkinto on yhden vuoden mittainen käyttöoikeus Volvo  V40 D2 –henkilöautoon. Palkinnon arvo on 5940€. Voittaja maksaa itse auton polttoaineen, autokemikaalit sekä vapaaehtoisen vakuutuksen. Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron ja auton pakollisen liikennevakuutuksen sekä määräaikaishuollot. Yli 30.000 km menevät ajokilometrit veloitetaan voittajalta myöhemmin sovittavalla tavalla.

5. Palkinto arvotaan 14.9.2015 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Järjestäjän oikeudet

6. Odottamattomien käänteiden sattuessa Järjestäjällä on oikeus tarjota vaihtoehtoisia ja yhtä arvokkaita tai arvokkaampia palkintoja.

7. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa, markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan kilpailuun jokainen hyväksyy nämä ehdot.

8. Palkinnot eivät ole vaihdettavissa, eivätkä saatavissa käteisenä. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnoksi saadun tuotteen virheellisestä käytöstä.

9. Teknisen epäkohdan, tietoturvallisuusmurron, petoksen tai muun rikkomuksen sattuessa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden peruuttaa kilpailun tai lykätä sitä. Lisäksi järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä ja estää kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka käyttävät kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koodien väärentäminen tai manipulointi, koneellinen osallistuminen, tietoturva väärinkäytökset jne. Kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.

Yleistä

10. Osallistumalla kilpailuun osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

11. Voittajan nimet julkistetaan arvonnan jälkeen www.st1.fi verkkosivuilla sekä muissa St1:n viestintäkanavissa esim. Facebookissa.

12. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla St1 Oy:n rekisteriselosteesta. Vaatimukset tietojen korjaamisesta tai päivittämisestä tulee osoittaa St1:lle.

Järjestäjä: St1 Nordic Oy, PL 100; 00381 Helsinki

Takaisin ylös