St1 Autopesu / Shell Autopesu

Osta autopesu netistä

Auton pesu on nyt helpompaa kuin koskaan ennen, sillä voit ostaa autopesun netistä! Valitse palvelustamme sinulle sopivin St1- tai Shell-huoltoasema sekä haluamasi pesuohjelma, täytä yhteystietosi ja maksa ostos niin lähetämme kännykkääsi sekä sähköpostiisi pesukoodin. Tämän jälkeen voit ajaa suoraan auton pesuun ja näppäillä lähettämämme pesukoodin huoltoasemalla olevan autopesukoneen oven vieressä sijaitsevaan koodilaitteeseen. Yksittäin ostetun autopesukoodin voit käyttää 30 vuorokauden kuluessa ostoksesta, kolmen kappaleen erässä ostetut autopesukoodit voit käyttää 90 vuorokauden kuluessa ostoksesta.

St1- ja Shell-autopesun maksutapoina ovat yleisimmät verkkopankit sekä luottokortit.

Auton pesu tarpeen mukaan

Auton pesun pesuohjelmat eroavat toisistaan pesun keston sekä pesun sisältämien eri pesuvaiheiden ja vahausten osalta. Nyrkkisääntönä voi pitää, että kalliimpi pesu on perusteellisempi ja sopii vaikean tai pinttyneen lian poistamiseen sekä maalipinnan suojaamiseen erikoisvahauksella. Vastaavasti edullisempi pesu sopii mainiosti, kun autoa pestään useammin tai kun lika ei ole pinttynyttä. Auton pesu kannattaa tehdä vähintään kerran kuukaudessa, jotta lika ei pääse pinttymään ja maalipinta säilyy hyvänä.

Auto likaantuu eri tavalla eri vuodenaikoina. Tästä syystä St1- ja Shell-nettipesujen sekä huoltamoilla myytävien Perfect-autopesujen pesuohjelmat mukautuvat vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan.

Nettivalikoimastamme löytyy kaksi eri pesuohjelmaa:

Nettipesu Premium, jonka sisältämä vahaus saa auton maalipinnan kiiltämään kuten käsinvahaus. Pesu sisältää esipesuaineen ja vaahdon, korkeapaine- ja pehmoharjapesun, pyörän, helman ja alustan pesun sekä harjakiillotuksen. Lopuksi auto tehokuivataan. Nettipesu Premium ei ole saatavilla kaikilla huoltoasemillamme.

Nettipesu sisältää esipesuaineen ja vaahdon, korkeapaine- ja pehmoharjapesun sekä huuhteluvahan ja kuivauksen. Nettipesun voi ostaa myös kätevässä kolmen kappaleen erässä, jolloin autoa tulee pestyä riittävän usein.

 

Pakkasen laskiessa alle -15 asteen voi pesukoneiden käytettävyydessä olla paikkakuntakohtaisia eroja. Netistä ostettuja autopesuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä aseman henkilökuntaan

Takaisin ylös