Diesel plus

Suomessa on kautta aikojen rakennettu menestystarinoita. Nyt niitä on yksi lisää: Diesel Plus, erityisesti suomalaisiin oloihin suunniteltu Premium-diesel, joka tuo moottoriin puhdasta voimaa.

Puhdasta voimaa kaikkiin dieselmoottoreihin

Diesel Plus sopii kaikkiin dieselmoottoreihin. Uusien autojen moottorit pystyvät hyödyntämään Diesel Plussan ominaisuuksia parhaiten, mutta myös vanhemmat autot hyötyvät erityisesti puhdistavista ominaisuuksista. Hyötyä on jo yhdestä tankkauksesta, mutta säännöllisellä käytöllä moottori hyötyy eniten.

Diesel Plussan huippuluokan lisäaineistus puhdistaa ja pitää moottorin suuttimet ja palotilat puhtaana, talvellakin. Näin moottori toimii aina täydellä tehokapasiteetilla.

Mitä korkeampi setaaniluku, sitä tehokkaampi diesel

Setaaniluku on polttoaineen syttymisherkkyyttä ilmaiseva luku. Se kuvaa dieselöljyn laatua polttoaineena vastaavasti kuin oktaaniluku kuvaa bensiinin puristuskestävyyttä.

Mitä korkeampi setaaniluku, sen nopeammin polttoaine syttyy moottorissa palotilaan ruiskuttamisen jälkeen. Vastaavasti jos setaaniluku on alhainen, polttoaine syttyy hitaasti ja myös kuormittaa moottoria ja aiheuttaa ylimääräisiä päästöjä sekä moottorin ”nakutusta”. Tavallisen dieselpolttoaineen setaaniluku on yleensä 51–55, mutta Diesel Plussan yli 60, Näin ollen Diesel Plus syttyy herkemmin ja tuo välittömästi enemmän voimaa ja tehoa moottoriin.

Kaikkiin sääoloihin

Diesel Plussasta on tarjolla kaikkiin vuodenaikoihin parhaiten sopivat laadut, joilla on entistäkin  laajempi käyttölämpötila-alue aina -38 pakkasasteeseen asti (aiemmin -35).

Käyttöturvallisuustiedotteet

Tuotetiedotteet

Merkinnöissä oleva luku (-20, -35 ja -38) tarkoittaa suodatettavuutta eli alinta dieselin käyttölämpötilaa.

Takaisin ylös