Tilaa lämmitysöljy nopeasti netistä!

Tilaa lämmitysöljy nopeasti netistä!

Voit voittaa 1000€ polttoainetta

Tehokas lämmitysöljy St1:ltä

St1 Teho Opti Premium –lämmitysöljy

Teho Opti Premium on käytössä edullisin lämmitysöljy

Teho Opti Premium -lämmitysöljy on tulos pitkäjänteisestä kevyen polttoöljyn tutkimus- ja kehitystyöstä. Teho-lämmityspolttoöljyn ominaisuudet ylittävät markkinoiden perinteiset lämmitysöljyt siihen lisättyjen energian hyötysuhdetta parantavien tehoaineiden ansiosta.

Teho Opti Premium -lämmitysöljy

 • palaa puhtaammin eikä nokea kattilan seinämiä
 • pitää säiliön ja suodattimet puhtaampana
 • säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä

St1 Teho Opti Premium Talvi -lämmitysöljy

Teho Opti Premium Talvi -lämmitysöljy on tehokkain polttoöljymme (kylmän kesto -29 astetta).

 • Lue lisää St1 Teho Opti Premiumista

  Olemme  panostaneet pitkäjänteiseen tutkimustyöhön myös lämmitystuotteissamme, minkä tuloksena   tuomme  markkinoille  modernin  huippuluokan   Teho  Opti   Premium  –lämmityspolttoöljyn.  Teho Opti Premium on ykkösvaihtoehto kaikkiin kevyttä polttoöljyä käyttäviin lämmitysjärjestelmiin.

  Lisäainepaketti puhdistaa  ja pitää suuttimet  ja palopinnat puhtaana  ja öljynkulutus sekä päästöt laskevat. Lisäksi parantunut säilyvyys ja voitelevuus  vähentävät huoltokustannuksia.

  Tuotteemme pääedut ovat

  Polttoainesäiliöt: polttonesteen säilyvyys paranee
  + sakan muodostuminen puoliintuu

  Kattila
  + korroosiosuojaus paranee

  Suodattimet: parempi  suodatettavuus
  + vähemmän suodattimien tukkeutumisia
  + pienemmät huoltokustannukset

  Kattila: parantunut hyötysuhde
  + puoliintuneet CO- ja NOx –päästöt
  + vähemmän nokeentumista
  + vähemmän kiinteitä epäpuhtauksia
  + vähemmän huoltoa

  Suuttimet: parantunut teho
  + vähemmän epäpuhtauksia suuttimissa
  + parempi öljysprayn muoto
  + parantunut öljypisaroiden hiukkassumu
   
  Öljypumppu: parantunut voitelu
  + 20 % parempi voitelu

  Testituloksia saksalaisista OWI JA TUV laboratorioista

  OWI-laboratorion   testit  tehtiin  testilaitteistolla, joka vastaa  normaalia öljylämmityslaitteistoa (17   kW    lämmitysteho),    Teho    OPTI    Premium -lisäainepaketilla saavutettiin 20 % parempi teho ja lähes puolta pienemmät häkä-  ja typpipäästöt lisäaineistamattomaan lämmitysöljyyn verrattuna.

  TÜV  – laboratorion  testissä    testattiin lämmön- vaihtimen  likaantumista  12 kk   testiaikana (Viessmannin 21 kw  lämmitin ja BEA lämminvesi- kattila);   Teho    Opti    Premium   lisäainepaketilla havaittiin hienoinen lämpötehon lasku ja lisä- aineistamattomalla vertailuöljyllä  lämpöteho vastaavasti laski testissä  7%.

St1 Opti -polttoöljy

St1 Opti on valikoimamme monikäyttöisin polttoöljy

Rikitön St1 Opti -polttoöljy on varma valinta niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa. St1 Optia saa sekä kesä- että talvilaatuisena. St1 Opti on kevyt polttoöljy, joka täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset. St1 Opti -kesälaadun pakkaskestävyys on -3 astetta ja talvilaadun -29 astetta.

St1 Bio Opti Premium -polttoöljy

St1 Bio Opti Premium –polttoöljy on käytössä edullisin ja ympäristöystävällisin lämmitysöljy. Tämä kevyt polttoöljy sisältää 5% päästöjä alentavaa biokomponenttia. St1 Bio Opti Premium -polttoöljy on tulos pitkäjänteisestä tutkimus- ja kehitystyöstä. Sen ominaisuudet ylittävät markkinoiden perinteiset lämmitysöljyt siihen lisättyjen energian hyötysuhdetta parantavien tehoaineiden ansiosta. St1 Bio Opti Premium –polttoöljy pienentää CO2 –päästöjä, palaa puhtaammin eikä nokea kattilan seinämiä: Bio Opti Premium pitää säiliön ja suodattimet puhtaampana. St1 Bio Opti Premium -polttoöljy säästää energiaa, rahaa ja ympäristöä.

St1 Bio Opti Premium -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset. St1 Bio Opti Premiumin kesälaadun pakkaskestävyys on -3 astetta ja talvilaadun -29 astetta.

St1 Bio Opti Premium -polttoöljy vastaa muilta ominaisuuksiltaan St1 Teho Opti Premiumia. Käyttämällä St1 Bio Opti Premiumia säästät niin kustannuksissa kuin luonnon kuormittamisessakin.

Tilaa St1 Bio Opti Premiumia soittamalla numeroon 0800-166266.

Miten säästää öljylämmityskuluissa?

 • Oikea polttoneste oikeaan käyttökohteeseen

  Polttonestekustannuksissa pystytään säästämään tuotelaatua vaihtamalla. Hyvänä säästöesimerkkinä ovat lämmityskohteet, joissa ehdottomasti paras valinta on Teho Opti Premium-lämmitysöljy. Säästöt tulevat polttonesteiden paremmasta ja puhtaasta palamisesta sekä huoltokustannuksista. Kysykää rohkeasti polttoainevaihtoehdosta ja käyttäkää hyödyksenne asiakaspalvelumme ammattitaitoa.

 • Toimitusmäärällä on vaikutusta litrahintaan

  Kuljetuskustannukset ja toimitettavat määrät vaikuttavat suoraan polttonesteiden yksikköhintaan.Esimerkiksi 1000 tai 2000 litran toimituksessa on hintaeroa noin 1 c/l. Tästä syystä kannattaa tilata yhdellä kertaa mahdollisimman suuri litramäärä.

 • Sisälämpötila ja laitteiston kunto

  Talo kuluttaa saman määrän energiaa lämmitysmuodosta riippumatta. Öljylämmitystalossa voi säästää
  energiaa kuten muissakin taloissa: esim. huolehtimalla eristyksestä, ilmanvaihdosta, ikkunoiden tiiviydestä. On hyvä muistaa, että yhden asteen pienennys huonelämpötilassa tuo noin viiden prosentin
  energiansäästön. Lisäksi kannattaa pitää huolta siitä, että öljylämmityslaitteisto on kunnossa ja huollettu. Yli 20 vuotta vanha kattila ja yli 10 vuotta vanha poltin kannattaa uusia ja säätölaitteet asentaa, jos niitä ei vielä ole.

  Öljylämmitystaloissa on saavutettu merkittävää energiansäästöä viimeisten 10 vuoden aikana Höyläenergiatehokkuusohjelman
  toimenpitein, ennen kaikkea ikääntyneitä öljylämmityslaitteita uusimalla.

  Valtiovallan ja öljyalan Höylä-ohjelman ensimmäinen vaihe aloitettiin vuonna 1997. Joulukuussa 2007 solmittu Höylä III-energiatehokkuussopimus vuosille 2008-2016 jatkaa öljylämmityksen energiatehokkuuden parantamista.

  St1 on mukana Höylä III –ohjelmassa, josta löydät lisätietoja Öljy- ja Kaasualan keskusliiton sivuilta >>

Onhan öljylämmityslaitteistosi kunnossa?

Lämmitysöljy

Öljylämmityslaitteisto kannattaa huoltaa säännöllisesti. Huollettu laitteisto yhdessä korkealaatuisten St1 Opti-lämmitysöljyvaihtoehtojen kanssa lisää käyttövarmuutta, vähentää kulutusta ja edesauttaa puhtaampaa palamista.

Öljytoimituksen edellytyksenä on viranomaisvaatimukset täyttävä säiliö ja siihen liittyvät varusteet. Toimitus voidaan jättää suorittamatta, jos kohteessa on vialliset varusteet, jolloin öljyvahingonvaara on ilmeinen tai kuljettaja katsoo muuten turvallisuuden vaarantuvan toimituksen yhteydessä. Pahimmassa tapauksessa laitteistojen huonon kunnon
vuoksi voi joutua vaihtamaan maata tai jopa purkamaan koko kiinteistö, jos öljyä on joutunut maaperään.

Öljysäiliön puhdistus- ja tarkastusväliin vaikuttaa säiliön materiaali ja kunto sekä rakennuksen mahdollinen sijainti pohjavesialueella. Lisäksi jotkut kunnat ovat tehneet omia säännöksiä, jotka on syytä tarkistaa paikallisilta ympäristöviranomaisilta. Puhdistuksia ja tarkastuksia suorittavat valtuutetut erikoisliikkeet.

Ylitäytönestin on yksi keskeisimmistä turvallisuuteen liittyvistä asioista. Se on ollut pakollinen varuste lämmityssäiliöissä vuodesta 1978 lähtien. Vanhanmallinen ilmaputkeen asennettu pilli ei sen sijaan ole lain mukaan riittävä täyttöhälytin.

Ilmaputki - öljysäiliöt täytetään paineella, jolloin ilman on päästävä esteettömästi poistumaan toimituksen aikana säiliöstä. Riskitekijöitä putkessa voivat olla vanha ilmaputkeen asennettu pilli, hatun pienet reiät tai tukkiutuneet ilmareiät. Tästä syystä hattu on syytä tarkistaa säännöllisesti.

Täyttöliitin - nykyisin suositellaan Camlock-tyyppistä liitintä, koska se on aiemmin käytettyjä sakara- tai kynsiliittimiä turvallisempi ja tiiviimpi. Liittimen kuluneisuus tai viallisuus saattaa aiheuttaa täyttöputken irtoamisen täytön aikana. Polttimen huoltoa suositellaan noin 5000 litran jälkeen.

Kattilan puhdistus kannattaa tehdä parin vuoden välein.


VANHAN ÖLJYLÄMMITYSÄILIÖN POISTAMINEN KÄYTÖSTÄ

Käytöstä poistettu öljysäiliö on lain mukaan tyhjennettävä ja joko täytettävä hiekalla tai poistettava paikaltaan sekä täyttöaukko eliminoitava virhetäytön estämiseksi.

Säännöllisesti huollettu öljylämmityslaitteisto antaa huoletonta käyttömukavuutta sekä säästää selvää rahaa.

Öljyn turvallisen toimituksen tarkistuslista

Öljyn täyttöpaikka ja öljysäiliö varusteineen kannattaa pitää kunnossa läpi vuoden, jotta säiliöauto pääsee tuomaan tilatun lämmitysöljyn esteettä. Öljyvahingon riski kasvaa, jos täyttöpaikka ei ole asianmukaisessa kunnossa.

Tee öljylämmityksen automaattisopimus

St1 tarjoaa asiakkailleen automaattisen toimitussopimuksen veloituksetta.

Automaattiseen toimitukseen sopii asuttu kiinteistö, joka käyttää vain kevyttä polttoöljyä asuintilojen lämmitykseen. Säiliön koon on oltava vähintään 2.000 litraa.

Tietoa öljylämmityksestä

Yleiset toimitus- ja maksuehdot

Nämä ehdot koskevat tilaavaa yksityisasiakasta. Astepäivä-, yhteisö- tai yritysasiakkaita koskevat laajemmat ehdot ovat saatavilla asiakkaan St1:n yhteyshenkilöltä tai soittamalla tilausnumeroomme 0800-166266.

 • Yleiset toimitus- ja maksuehdot

  1. Asiakkaan valittavana toimitusmuotona on joko toimitus tilauksesta tai automaattinen toimitus. Myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä toimituskohdetta automaattiseksi toimituskohteeksi.

  2. Normaali toimitusaikamme on noin 1-6 arkipäivää tilauksesta.

  3. Tuote toimitetaan säiliöautolla vapaasti asiakkaan säiliöön ja mitataan vakaustoimiston hyväksymällä nestemäärämittarilla. Myyjä pidättää oikeuden olla toimittamatta, mikäli asiakkaan öljylaitteisto ei ole määräysten mukaisessa kunnossa tai säiliöautolla ei ole esteetöntä ja turvallista pääsyä purkupaikalle tai mikäli purkupaikalla on turvallisuuden vaarantavia puutteita. Mikäli purkupaikan kunto vaarantaa turvallisuuden tai estää muutoin toimituksen, on myyjällä oikeus periä turhasta käynnistä aiheutuneet kustannukset. (75 €, päivitetty 1.2.2013)

  4. Myyjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaan myyjälle antamista vääristä, puutteellisista tai harhaanjohtavista tiedoista tai kolmannesta osapuolesta. Myyjä ei vastaa tapahtuneista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet virheellisestä varastoinnista, käsittelystä, säiliöiden epäpuhtaudesta tai jonkun muun kuin myyjän aiheuttamasta eri tuotteiden sekoittumisesta säiliössä. Myyjä ei myöskään vastaa asiakkaan viranomaisten määräysten vastaisten laitteiden aiheuttamista vahingoista.

  5. Mahdolliset puutteet on ilmoitettava 14 vuorokauden kuluessa toimituksesta tai laskun päivämäärästä.

  6. Toimitettaessa yrityksille tai automaattitoimituksen perusteella sovelletaan myyjän kulloinkin voimassa olevaa toimituspäivän hintaa, ellei toisin sovita. Kuluttaja-asiakkaan kertatoimituksessa sovelletaan tilauspäivän hintaa.

  7. Maksuaika lasketaan toimituspäivästä alkaen. Maksun myöhästymisestä peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa sekä perinnästä mahdollisesti aiheutuneet kulut.

  8. Normaalia toimitusaikaa nopeammin tehtävistä hälytystoimituksista myyjällä on oikeus periä kulloinkin voimassa oleva hätätoimituslisä (alkaen 347,20 €, päivitetty 1.2.2013).

  9. EPOK-tuotteen minimitoimituskoko on 7000 litraa. Diesel- ja bensa tuotteiden minimitoimituskoko on 2000 litraa ja muiden tuotteiden 1000 litraa.

  10. Mikäli asiakkaasta johtuvista syistä toimitus on vähemmän kuin minimitoimituskoko, myyjällä on oikeus periä kulloinkin voimassa oleva pientoimituslisä (45,73 €, päivitetty 1.2.2013).

  11. Mikäli myyjästä johtuvista syistä toimitus on vähemmän kuin mitä asiakas on tilannut, myyjä toimittaa puuttuvan määrän lisätilauksena ilman lisäkustannuksia silloin kun toimittamatta jäänyt määrä on vähintään 500 litraa.

  12. Toimitus- tai yhteystietojen, kuten laskutus-/toimitusosoitteen tai puhelinnumeron, muuttueessa ovat muuttuneet tiedot ilmoitettava viivytyksettä myyjälle.

Käyttöturvallisuustiedote

Tuotetiedotteet

Takaisin ylös