Voita 1000 eurolla polttoainetta -kilpailun säännöt

Osallistujat

1. Kilpailu on avoin kaikille St1 Oy:ltä lämmitysöljyä tilaaville yksityishenkilöille, lukuun ottamatta St1 Oy:n työntekijöitä, heidän perheitään, St1- tai Shell-huoltamoilla työskenteleviä ja heidän perheitään, alihankkijoita tai muita kilpailun järjestämiseen osallistuvia.

Kesto ja osallistuminen

2. Kilpailuun voi osallistua tilaamalla lämmitysöljyä St1 Oy:ltä 15.8.2016 – 30.4.2017.

Palkinto

3. Kilpailuun osallistuneiden lämmitysöljyn tilaajien keskuudesta arvotaan yksi voittaja, joka saa palkinnoksi St1 Oy:ltä 1000 eurolla (sis. ALV) liikennepolttoainetta. Palkinto toimitetaan polttoainelahjakortteina. Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. Palkinto arvotaan 20.5.2017 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Järjestäjän oikeudet

4. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa sekä markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan kilpailuun jokainen hyväksyy nämä ehdot.

5. Palkinto ei ole vaihdettavissa, eikä saatavissa käteisenä. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnoksi saadun tuotteen virheellisestä käytöstä.

6. Teknisen epäkohdan, tietoturvallisuusmurron, petoksen tai muun rikkomuksen sattuessa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden peruuttaa kilpailun tai lykätä sitä.

Yleistä

7. Osallistumalla kilpailuun osanottaja hyväksyy ja sitoutuu näihin ehtoihin. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Voittajan nimi julkistetaan arvonnan jälkeen verkkosivuilla sekä muissa St1:n viestintäkanavissa.

9. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla St1 Oy:n rekisteriselosteesta. Vaatimukset tietojen korjaamisesta tai päivittämisestä tulee osoittaa St1:lle.

Järjestäjä: St1 Oy, PL 100; 00381 Helsinki

Takaisin ylös