Hertzin palveluverkosto laajenee St1 Heinolaan

Hertzin nykyiset ja uudet asiakkaat saavat 1.10.2008 nykyistäkin paremmat mahdollisuudet auton vuokraamiseksi myös Heinolassa. Hertzin ja St1:n yhteistyösopimuksen tuloksena Siltakadulla sijaitsevalta vastikään uusitulta St1-asemalta voi nyt vuokrata Hertzin autoja. ”Uusien autonvuokrauspalveluiden myötä palvelutarjontamme laajenee entisestään asiakkaidemme parhaaksi”, toteaa St1-yrittäjä Tero Voutilainen. St1 on johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä ja Hertz Suomen ainoa ympäristösertifioitu autovuokraamo. Auton vuokraaminen on ekoteko sen minimoidessa ympäristörasituksen vain asiakkaan tarvitseman käytön ajaksi. ”Palvelun tuominen lähemmäksi asiakasta laajentamalla palveluverkostoa on myös yhteisen ympäristöagendamme kannalta luonnollinen ratkaisu. Asiakkaidemme ei tarvitse erikseen hakea vuokra-autoa toiselta paikkakunnalta”, kertoo kehityspäällikkö Jaakko Haikonen Hertziltä. Palvelutarjonta tulee kattamaan niin henkilö- ja pakettiautojen kuin minibussien vuokrausmahdollisuuden.

Lisätiedot:
Tero Voutilainen, yrittäjä, St1 Heinola Siltakatu
+358 (0)400 160 961
Jaakko Haikonen , kehityspäällikkö, Hertz Autovuokraamo
+358 (0)40 717 7964

St1 Oy on energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2 - hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. Visionsa hengessä yhtiö mm. tekee jätteestä biopolttoainetta. St1:llä on jakeluasemia Suomessa yli 400, Ruotsissa 44 ja Puolassa 6. St1:n energiatuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat myös sähkö, lämmitysöljy, pelletit, lentopolttoaineet ja pientuulivoimalat. St1-konsernin liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd euroa. Vakinaisessa työsuhteessa olevia työntekijöitä on reilut 130.

Hertz on maailman johtava kansainvälinen autonvuokrausketju, joka toimii yli 150 maassa ja 7700 toimipisteessä. Suomessa Hertz on palvellut jo yli 40 vuoden ajan ja on liikevaihdolla mitattuna selkeä markkinajohtaja yli 70 toimipisteellään. Hertzin visio on olla halutuin palveluntuottaja ajoneuvojen vuokrauksessa tarjoten odotukset ylittävää matkan jatkuvuutta ja liikkumisen vapautta. Hertz on Suomen ensimmäinen ISO 14001 ympäristösertifioitu autovuokraamo. Taloustutkimus Oy:n imagotutkimuksessa Hertz on 12 vuotta peräkkäin saavuttanut autovuokraamoalan parhaan yleisarvosanan ja korkeimman tunnettuuden.
Takaisin ylös