St1 Oy ja KSM-Lämpötekniikka Oy yhteistyöhön

St1 Oy ja KSM Lämpötekniikka Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. St1 tulee toimimaan KSM:n valmistamien ja maahantuomien lämmitysjärjestelmien sekä niihin liittyvien laitteiden ja tarvikkeiden jälleenmyyjänä Suomessa. Roolissaan St1 myy myös tuotteisiin liittyviä palveluja.
 
KSM:n tuotevalikoimaan kuuluvat mm. aurinkokeräinjärjestelmät, pelletti- ja muut kiinteän polttoaineen kattilat, briketöintikoneet, öljypuristinjärjestelmät sekä monipolttoainepolttimet ja -kattilat.
 
St1 ja KSM pyrkivät yhteistyössä tuottamaan uusiutuvan energian kokonaisratkaisuja erilaisten asiakassegmenttien energiatarpeisiin - yksityishenkilöistä teollisuuteen. Myytävät tuotteet tullaan markkinoimaan St1:n tuotenimellä.
 
KSM:n tuotteiden jälleenmyynti tuo tärkeän lisän St1:n konseptiin tarjota energiaratkaisuja, joiden
tavoitteena on asiakkaiden kokonaisenergiatarpeiden ja -kustannusten vähentäminen. Samalla yhtiö laajentaa CO2-hyvän energian tuote- ja palveluvalikoimaansa uusilla korkealaatuisilla tuotteilla.  
 
Lisätietoja:
Jari Suominen, St1 Oy, Energiajohtaja         
+358 50 5956780, jari.suominen(at)st1.fi
                               
Jussi Päivike, KSM-Lämpötekniikka Oy, Toimitusjohtaja               
+358 400 594 975, jussi.paivike(at)ksm.fi
 
St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä biopolttoaineratkaisuja. Visionsa hengessä yhtiö mm. tekee jätteestä bioetanolia. St1:n bioetanolin hajautetun tuotannon Etanolix® -menetelmä sai tänä vuonna Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon. Yhtiöllä on jakeluasemia Suomessa yli 400, Ruotsissa 44 ja Puolassa 6. St1:n energiatuote- ja -palveluvalikoimaan kuuluu myös sähkö, lämmitysöljy, pelletit ja lentopolttoaineet. Yhtiö panostaa vahvasti tuulivoimaan. Liikennepolttoaineiden hankinnassa yhtiöllä on S-ryhmän kanssa yhteisyritys North European Oil Trade Oy. St1-konsernin liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd euroa. Vakinaisessa työsuhteessa olevia työntekijöitä on reilut 130.
 
KSM-Lämpötekniikka Oy maahantuo, suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan tarpeisiin soveltuvia energia-alan kokonaisratkaisuja uudistamalla vanhoja poltinjärjestelmiä tai toteuttaen uusia ratkaisuja.Valmistajien pitkäaikainen laitevalmistus ja tuotekehitys yhdistettynä maahantuojan yli 10 vuoden omakohtaiseen kokemukseen lämpöyrittäjänä sekä monipuolinen tuotevalikoima takaa asiakaslähtöiset ja kokonaistaloudelliset ratkaisut. Yrityksen tärkein toiminta-ajatus on kotimaisten biopolttoaineiden tehokas hyötykäyttö hyödyntäen lähienergiaa energiantuotannossa.
Takaisin ylös