KSM Lämpötekniikka Oy:n liiketoiminnan siirto St1 Oy:lle

Kankaanpääläisen KSM-Lämpötekniikka Oy:n koko liiketoiminta on siirtynyt 1.11.2008 alkaen St1 Oy:lle. Liiketoiminta sisältää kiinteän polttoaineen kattiloiden, aurinkokeräimien, briketöintikoneiden, öljynpuristimien ja monipolttoainepolttimien maahantuonnin, myynnin ja asennuksen.
 
KSM Lämpötekniikan henkilökunta on siirtynyt St1 Oy:n palvelukseen.
 
Osana sopimusta avataan Kankaanpäähän St1 Oy:n ensimmäinen bioenergiamyymälä.
 
Liiketoiminnan siirrolla St1 haluaa vahvistaa asemaansa energian toimittajana, joka pystyy tarjoamaan sopivimmat vaihtoehdot ja yhdistelmät asiakkaidensa kokonaisenergiatarpeisiin. Tavoitteena on samalla vähentää asiakkaan kokonaisenergiatarvetta sekä kustannuksia. 
 
Lisätietoja:
Mika P.A. Anttonen, St1 Oy, Suunnittelupäällikkö
+358 050 3749625, mika.pa.anttonen(at)st1.fi
Jussi Päivike, St1 Oy, Myyntipäällikkö           
+358 400 594975, jussi.paivike(at)st1.fi
 
St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä biopolttoaineratkaisuja. Visionsa hengessä yhtiö mm. tekee jätteestä bioetanolia. St1:n bioetanolin hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmä sai tänä vuonna Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon. Yhtiöllä on jakeluasemia Suomessa yli 400, Ruotsissa 44 ja Puolassa 7. St1:n energiatuote- ja -palveluvalikoimaan kuuluu myös sähkö, lämmitysöljy, pelletit ja lentopolttoaineet. Yhtiö panostaa vahvasti tuulivoimaan. Liikennepolttoaineiden hankinnassa yhtiöllä on S-ryhmän kanssa yhteisyritys North European Oil Trade Oy. St1-konsernin liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd euroa. Vakinaisessa työsuhteessa olevia työntekijöitä on reilut 150.
Takaisin ylös