R-Management Oy:n liiketoiminnan siirto St1 Oy:lle

Huittislaisen R-Management Oy:n koko liiketoiminta siirtyy 1.12.2008 alkaen St1 Oy:lle. Liiketoiminta sisältää energiamyymälät Tampereella, Vammalassa ja Turussa. Toimialaan sisältyy lämpöpumppujärjestelmien ja muiden St1:n myyntivalikoimaan kuuluvien uusiutuvan energian konseptien ja laitteiden myynti ja asennukset.
 
R-Managementin henkilökunta siirtyy St1 Oy:n palvelukseen.
 
Liiketoiminnan siirto vahvistaa St1:n energiatuote- ja -palvelukonseptia, jonka tavoitteena on asiakkaiden kokonaisenergiatarpeiden ja -kustannusten vähentäminen. Samalla yhtiö laajentaa CO2-hyvän energian tuote- ja palveluvalikoimaansa uusilla korkealaatuisilla tuotteilla ja energiamyymälöillä.

Lisätietoja:
www.st1.fi
Mika P.A.Anttonen, St1 Oy, Suunnittelupäällikkö
+358 50 3749625, mika.pa.anttonen(at)st1.fi
Timo Routakangas, St1 Oy, Asennuspäällikkö
+358 44 5550077, timo.routakangas(at)st1.fi

St1-energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä biopolttoaineratkaisuja. Visionsa hengessä yhtiö mm. tekee jätteestä bioetanolia. St1:n bioetanolin hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmä sai tänä vuonna Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon sekä Uudenmaan INNOSUOMI 08 –palkinnon. Yhtiöllä on jakeluasemia Suomessa yli 400, Ruotsissa 44 ja Puolassa 8. St1:n energiatuote- ja -palveluvalikoimaan kuuluu myös sähkö, lämmitysöljy, pelletit ja lentopolttoaineet. Yhtiö panostaa vahvasti tuulivoimaan. Liikennepolttoaineiden hankinnassa yhtiöllä on S-ryhmän kanssa yhteisyritys North European Oil Trade Oy. St1-konsernin liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd euroa. Vakinaisessa työsuhteessa olevia työntekijöitä on reilut 150.


Takaisin ylös