St1 avaa Suomen ensimmäisen St1 Energiamyymälän Kankaanpäähän

Kaikki energiaratkaisut saman katon alta

Energiayhtiö St1 kokoaa uudenlaisen myymäläkonseptin alle koko laajan tuote- ja palvelutarjontansa energiakonsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Ratkaisut perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Ensimmäinen täyden palvelun St1 Energiamyymälä avataan tänään Kankaanpäässä. Ensi vuoden loppuun mennessä myymäläverkostoa on tarkoitus laajentaa noin 15 paikkakunnalle.

”Suomesta on aiemmin kokonaan puuttunut tällainen kokonaisvaltainen energiapalvelu.
St1 tarjoaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat ratkaisut. Asiakkaan on nyt helppo hankkia niistä omiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut saman katon alta Energiamyymälän asiantuntijoiden opastuksella”, toteaa St1 Oy:n energiajohtaja Jari Suominen.
 
St1 Energiamyymälän asiantuntijat suunnittelevat energiaa, ympäristöä ja kustannuksia säästävät kokonaisratkaisut niin kuluttaja- kuin teollisuusasiakkaidenkin tarpeisiin – vaikka jo olemassa olevan järjestelmän ympärille.Tuotevalikoima kattaa erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit, briketöintikoneet, moniöljypolttimet ja uusiutuvan energian pientuotteet. Myymälä tarjoaa myös asennuspalvelut. Lisäksi St1 markkinoi myymälöissä pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä omia luottokorttituotteitaan.
 
St1 Energiamyymälöitä perustetaan ensi vaiheessa viisi kappaletta. Kankaanpään myymälä toimii entisen KSM Lämpötekniikka Oy:n tiloissa. Yrityksen liiketoiminta ja henkilöstö siirtyivät marraskuussa St1 Oy:lle. Seuraavat myymälät tullaan avaamaan Helsinkiin St1 Oy:n pääkonttorin yhteyteen sekä Tampereelle, Turkuun ja Vammalaan. Vuoden 2009 lopussa verkosto tulee kattamaan noin 15 myymälää.
 
Lisätietoja:
Jari Suominen, St1 Oy, Energiajohtaja
+358 050 595 6780, jari.suominen(at)st1.fi

St1-energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja tuulivoimaan. Liikennepolttoaineiden hankinnassa yhtiöllä on S-ryhmän kanssa yhteisyritys North European Oil Trade. Yhtiöllä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa yhteensä yli 450. St1-konserni työllistää reilut 150 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd euroa.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut tänä vuonna Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Uudenmaan INNOSUOMI 08 –palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 –kilpailussa.


Takaisin ylös