St1 Energiamyymälä avataan Sastamalassa

Energiaa, ympäristöä ja kustannuksia säästävät ratkaisut saman katon alta

Energiayhtiö St1 avaa tänään Sastamalassa St1 Energiamyymälän, joka tarjoaa kaikki yhtiön energiapalvelut konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Ratkaisut perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Sastamalan myymälä on toinen toimipiste verkostossa, joka tulee vuoden loppuun mennessä kattamaan noin 15 energiamyymälää. 


”St1 rakentaa parhaillaan ainutlaatuista myymäläketjua, joka tuo kokonaisvaltaisen energiapalvelun niin kuluttajien kuin yritysasiakkaidenkin lähelle. Asiakkaat ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa – ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa. Laaja valikoimamme kattaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat energiaratkaisut”, toteaa St1 Oy:n suunnittelupäällikkö Mika P.A. Anttonen.

Sastamalan St1 Energiamyymälän asiantuntijat suunnittelevat energiaa, ympäristöä ja kustannuksia säästävät kokonaisratkaisut kunkin asiakkaan tarpeisiin. Tuotevalikoima kattaa erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit, briketöintikoneet, moniöljypolttimet ja uusiutuvan energian pientuotteet. Myymälä tarjoaa myös asennuspalvelut. Lisäksi St1 markkinoi myymälöissä pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä omia luottokorttituotteitaan. Sastamalan myymälän yhteydessä on myös St1-jakeluasema, joka palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden.

Sastamalan myymälää vetää asennuspäällikkö Timo Routakangas. Hän siirtyi tiimeineen St1 Oy:n palvelukseen joulukuisen R-Management Oy:n liiketoimintakaupan myötä. Ensimmäinen St1 Energiamyymälä aloitti toimintansa Kankaanpäässä joulukuussa ja seuraavat tullaan avaamaan Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin. Vuoden 2009 lopussa St1 Energiamyymälä-verkosto tulee kattamaan noin 15 myymälää. 
 
Lisätietoja:
Mika P.A. Anttonen, St1 Oy, suunnittelupäällikkö
+358 050 374 9625, mika.pa.anttonen(at)st1.fi
Timo Routakangas, St1 Oy, asennuspäällikkö
+358 044 555 0077, timo.routakangas(at)st1.fi

St1-energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja tuulivoimaan. Liikennepolttoaineiden hankinnassa yhtiöllä on S-ryhmän kanssa yhteisyritys North European Oil Trade. Yhtiöllä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa yhteensä yli 450. St1-konserni työllistää reilut 150 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd euroa.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut tänä vuonna Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Uudenmaan INNOSUOMI 08 –palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 –kilpailussa.


Takaisin ylös