St1 Energiamarket avasi ovensa Lohjalla

Energiaa, ympäristöä ja kustannuksia säästävät ratkaisut nyt saman katon alta

Energiayhtiö St1 on avannut Lohjalla St1 Energiamarketin, joka tarjoaa kaikki yhtiön energiapalvelut konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Ratkaisut perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Lohjan myymälä on neljäs toimipiste verkostossa, joka tulee vuoden loppuun mennessä kattamaan noin 15 paikkakuntaa.

”St1 rakentaa parhaillaan ainutlaatuista myymäläketjua, joka tuo kokonaisvaltaisen energiapalvelun niin kuluttajien kuin yritysasiakkaidenkin lähelle. Visiomme on tehdä energian hankkiminen mahdollisimman helpoksi. Asiakkaat ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa – ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa, kertoo St1 Oy:n energiajohtaja Jari Suominen.

”Laaja valikoimamme kattaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat energiaratkaisut. Niissä hyödynnetään tuulta, aurinkoa, ilmaa ja maata sekä erilaisia kiinteitä ja nestemäisiä uusiutuvia energialähteitä”, toteaa Jari Suominen.

Lohjan St1 Energiamarketin tuotevalikoima kattaa erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit, briketöintikoneet, moniöljypolttimet ja uusiutuvan energian pientuotteet. Myymälä tarjoaa myös asennuspalvelut. Lisäksi St1 markkinoi myymälöissä pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä omia luottokorttituotteitaan.

”Laaja energiaratkaisujen valikoimamme mahdollistaa eri vaihtoehtojen objektiivisen vertailun. Voimme ottaa asiakkaan yksilölliset tarpeet entistä paremmin huomioon energiakonsultoinnissa ja toteutuksessa. Uusiutuva energia ja uudet ratkaisut kiinnostavat omakotitalossa asuvia ja taloyhtiöitä, uudisrakentajia ja remontoijia” listaa Lohjan St1 Energiamarketin vetäjä Jari Kanervo.

”Maantieteellisesti Lohjan St1 Energiamarketin sijainti on ihanteellinen. Sen lähiympäristössä asuu vakituisesti yli 80 000 ihmistä ja vapaa-ajan asuntoja alueella on liki 12 000. Maantieteellisesti vaikutuspiiri ulottuu laajemmallekin. Energia-asioissa meille riittää työmaata”, visioi Jari Kanervo.
 
Lisätietoja:
 
Jari Suominen, St1 Oy, energiajohtaja
+358 50 5956780, jari.suominen(at)st1.fi
Jari Kanervo, St1 Oy, ketjupäällikkö
+358 44 555 1111, jari.kanervo(at)st1.fi
 
St1-energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja tuulivoimaan. Liikennepolttoaineiden hankinnassa yhtiöllä on S-ryhmän kanssa yhteisyritys North European Oil Trade. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa yhteensä yli 450. St1-konserni työllistää reilut 160 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 900 milj. euroa.
 
Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut tänä vuonna Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Uudenmaan INNOSUOMI 08 –palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 –kilpailussa.


Takaisin ylös