Raumalle St1 Energiamarket

Ympäristöä ja kustannuksia säästävät energiaratkaisut saman katon alta

Rauman St1-jakeluaseman yhteyteen avataan 24.4.2009 St1 Energiamarket, joka tarjoaa saman katon alta kaikki yhtiön energiapalvelut konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Ratkaisut perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Rauman myymälä on yhdeksäs toimipiste energiayhtiö St1:n uudessa Energiamarket-verkostossa, joka laajenee vuoden loppuun mennessä käsittämään noin 40 myymälää.
 
 ”St1 rakentaa parhaillaan ainutlaatuista energiamarket-ketjua, joka tuo kokonaisvaltaiset energiapalvelut lähelle kuluttajia, maatiloja ja yrityksiä ympäri maata.  Haluamme tehdä energian hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Asiakkaat ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa –  ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa”, toteaa St1 Oy:n energiajohtaja Jari Suominen.  
 
Rauman energiamarket toimii St1-jakeluaseman yhteydessä. ”Remontoimme toiseen huoltohalliimme tilavat myymälätilat. Siellä on esillä koko St1:n laaja valikoima, joka kattaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat energiaratkaisut. Niissä hyödynnetään tuulta, aurinkoa, ilmaa ja maata sekä erilaisia kiinteitä ja nestemäisiä uusiutuvia energialähteitä.Tällä hetkellä kiinnostus energia-asioihin näyttää olevan korkealla: niin alueen omakotiasujat, taloyhtiöt, mökkiläiset kuin maatilallisetkin etsivät aktiivisesti edullisempia ja energiaa säästäviä ratkaisuja”, kertoo yrittäjä Jura Snåre.
 
Rauman St1 Energiamarketin asiantuntijat suunnittelevat asiakkaan lämmitys- ja energiatarpeiden kartoituksen pohjalta yksilölliset kokonaisratkaisut, joilla saavutetaan parhaat energia- ja kustannusäästöt. Marketin tuotevalikoima sisältää erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit ja uusiutuvan energian pientuotteet. Energiamarket tarjoaa myös asiantuntevat asennus- ja huoltopalvelut. Lisäksi myymälästä saa pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä St1:n luottokorttituotteita.
 
Rauman St1 Energiamarketissa osoitteessa Nortamonkatu 19 vietetään avajaisia kuluvan viikon perjantaina ja lauantaina. Jura Snåre henkilökuntineen toivottaa kaikki toimivista energiaratkaisuista kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan myymälän monipuoliseen valikoimaan. Tietoa St1 Energiamarketin tuotteista ja palveluista on saatavilla myös Kankaanpään ja Luvian St1-jakeluasemien Energiapisteissä.
 
 
Lisätietoja:
 
Jari Suominen, St1 Oy, energiajohtaja
 +358 50 595 6780, jari.suominen(at)st1.fi
 
 
St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmön- ja sähköntuotantolaitteisiin ja tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 korkeaseosetanoliin. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa yhteensä yli 450. St1-konserni työllistää reilut 170 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd. euroa.
 
Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Tasavallan presidentin valtakunnallisen INNOSUOMI 2008 -palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 -kilpailussa.


Takaisin ylös