Tampereelle St1 Energiamarket

Ympäristöä ja kustannuksia säästävät energiaratkaisut saman katon alta

Tampereen ydinkeskustassa avataan 8.5.2009 St1 Energiamarket, joka
tarjoaa saman katon alla kaikki yhtiön energiapalvelut konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin.Ratkaisut perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Tampereen myymälä on kymmenestoimipiste energiayhtiö St1:n Energiamarket-verkostossa, joka laajenee vuoden loppuun mennessä noin 40 myymälän suuruiseksi.


 ”St1 rakentaa parhaillaan ainutlaatuista energiamarket-ketjua, joka tuo kokonaisvaltaiset energiapalvelut lähelle kuluttajia, maatiloja ja yrityksiä ympäri maata.  Haluamme tehdä energian hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Asiakkaat ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa –  ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa”, toteaa St1 Oy:n energiajohtaja Jari Suominen.  
 
St1 Energiamarketien laaja valikoima kattaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat energiaratkaisut. Niissä hyödynnetään tuulta, aurinkoa, ilmaa ja maata sekä erilaisia kiinteitä ja nestemäisiä uusiutuvia energialähteitä.  
 
Tampereen St1 Energiamarketin asiantuntijat suunnittelevat asiakkaan lämmitys- ja energiatarpeiden kartoituksen pohjalta yksilölliset kokonaisratkaisut, joilla saavutetaan parhaat energia- ja kustannusäästöt. Marketin tuotevalikoima sisältää erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit ja uusiutuvan energian pientuotteet. Energiamarket tarjoaa myös asiantuntevat asennus- ja huoltopalvelut. Lisäksi myymälästä saa pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä St1:n luottokorttituotteita.
 
”R-Management Oy:n liiketoiminnan siirryttyä vuoden 2008 loppupuolella St1 Oy:n omistukseen, on myös Tampereen myymälässä mahdollisuus palvella asiakkaitamme aiempaa paljon laajemmalla tuote- ja palveluvalikoimalla ja ottaa entistä paremmin huomioon kunkin yksilölliset tarpeet. Tällä hetkellä kiinnostus energia-asioihin näyttää olevan korkealla: niin alueen omakotiasujat kuin taloyhtiötkin etsivät aktiivisesti edullisempia ja energiaa säästäviä ratkaisuja”, kertoo Tampereen St1 Energiamarketista vastaava Timo Routakangas.
 
”Tampereen St1 Energiamarketissa osoitteessa Hämeenpuisto 39 vietetään avajaisia kuluvan viikon perjantaina ja lauantaina. Kaikki toimivista energiaratkaisuista kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle tapaamaan asiantuntijoitamme”, toivottaa Routakangas.
 
 
Lisätietoja:
 
Jari Suominen, St1 Oy, energiajohtaja
 +358 50 595 6780, jari.suominen(at)st1.fi

 
Jani Arala, St1 Oy 
+358 44 0548583, jani.arala(at)st1.fi

 
Timo Routakangas, St1 Energiamarket, asennuspäällikkö
+358 44 555 0077, timo.routakangas(at)st1.fi
 
St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmön- ja sähköntuotantolaitteisiin ja tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 korkeaseosetanoliin. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa yhteensä yli 450. St1-konserni työllistää reilut 170 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd. euroa.
 
Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Tasavallan presidentin valtakunnallisen INNOSUOMI 2008 -palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 -kilpailussa.
 Takaisin ylös