Ylöjärvelle St1 Energiamarket ja Energiapiste

Ympäristöä ja kustannuksia säästävät energiaratkaisut saman katon alta

Ylöjärven keskustan tuntumassa avataan lauantaina 16.5.2009 St1 Energiamarket, joka tuo alueen asukkaiden, mökkiläisten ja maatilojen ulottuville laajan valikoiman energiapalveluita konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Myymälästä saa viimeisimmät energiatekniset ratkaisut, jotka perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Lisäksi Ylöjärven Kyrönlahden St1-jakeluaseman yhteyteen on avattu St1 Energiapiste, jossa esitellään energiamarketien tarjontaa. St1:n energiamarket-verkostossa on jo toistakymmentä myymälää – vuoden loppuun mennessä se laajenee käsittämään noin 40 myymälää eri puolilla Suomea.  


”St1 rakentaa parhaillaan ainutlaatuista energiamarket-ketjua, joka tuo kokonaisvaltaiset energiapalvelut lähelle kuluttajia, maatiloja ja yrityksiä ympäri maata. Haluamme tehdä energian hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Asiakkaat ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa – ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa”, toteaa St1 Oy:n energiajohtaja Jari Suominen.

St1 Energiamarketien laaja valikoima kattaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat energiaratkaisut. Niissä hyödynnetään tuulta, aurinkoa, ilmaa ja maata sekä erilaisia kiinteitä ja nestemäisiä uusiutuvia energialähteitä.

Asiantuntijalta parhaat ratkaisut kotiin ja mökille

Ylöjärven St1 Energiamarketin asiantuntijat suunnittelevat asiakkaan lämmitys- ja energiatarpeiden kartoituksen pohjalta yksilölliset kokonaisratkaisut, joilla saavutetaan parhaat energia- ja kustannusäästöt. Marketin tuotevalikoima sisältää erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit ja uusiutuvan energian pientuotteet. Energiamarket tarjoaa myös asiantuntevat asennus- ja huoltopalvelut. Lisäksi myymälästä saa pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä St1:n luottokorttituotteita.

Ylöjärven St1 Energiamarketia ja Energiapistettä vetävät yrittäjät Juha Piilola ja Perttu Santamäki, joiden yritys LVI Myynti keskittyi aiemmin lvi-osien ja -tarvikkeiden myyntiin.

”Yhteistoimintasopimus St1:n kanssa antoi meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme paljon laajemmalla tuote- ja palveluvalikoimalla sekä ottaa entistä paremmin huomioon kunkin yksilölliset tarpeet”, Juha Piilola linjaa. ”Kiinnostus energia-asioihin näyttää olevan korkealla: niin alueen omakotiasujat kuin taloyhtiötkin etsivät aktiivisesti edullisempia ja energiaa säästäviä ratkaisuja. Ylöjärvi on myös suosittua kesämökkialuetta, joten myös mökkiläiset ovat tervetulleita myymäläämme ja infopisteeseemme tutustumaan erilaisiin energiavaihtoehtoihin.”

Ylöjärven St1 Energiamarketissa osoitteessa Hopeatie 9 vietetään avajaisia kuluvan viikon lauantaina. St1 Energiapiste palvelee Kyrönlahden St1-jakeluaseman yhteydessä osoitteessa Kyrönlahdentie 2. Energiamarketin asiantuntijat päivystävät pisteessä kahtena päivänä viikossa.

Lisätietoja:
www.st1.fi

Jari Suominen, St1 Oy
+358 50 595 6780, jari.suominen(at)st1.fi

Jani Arala, St1 Oy
+358 44 0548583, jani.arala(at)st1.fi

Juha Piilola, St1 Energiamarket Ylöjärvi
+358 50 592 1820, juha.piilola(at)st1.fi


St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmön- ja sähköntuotantolaitteisiin ja tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 korkeaseosetanoliin. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa yhteensä yli 450. St1-konserni työllistää reilut 170 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd. euroa.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Tasavallan presidentin valtakunnallisen INNOSUOMI 2008 -palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 -kilpailussa.

Takaisin ylös