Suomen suurin veneasemaketju valmiina kesäsesonkiin

St1:n veneasemaketjun lähes kolmekymmentä pistettä palvelevat veneilijöitä tänäkin kesänä Suomen järvi- ja merialueilla. Verkosto on saanut kolme uutta asemaa: Porkkala, Espoon Suvisaaristo (Skata) ja Tammisaari.
 
Pääkaupungin edustalla veneileviä palvelevat Lauttasaaren HSK:n sekä Pohjoisrannan meriasemat. Helsingin Laajasalossa toimineen Hevossalmen veneaseman toiminta päättyy laitteiston ikääntymisen ja uusintainvestoinnin kannattamattomuuden takia. 
 
”Kiitämme lämpimästi rouva Anita Collinia, joka on hoitanut Hevossalmen asemaa ja palvellut aseman asiakkaita vuosikymmenien ajan ilmiömäisesti. Kiitämme myös kaikkia Hevossalmen veneaseman asiakkaita ja toivotamme pääkaupungin edustalla veneilevät asiakkaat tervetulleeksi Lauttasaaren ja Pohjoisrannan meriasemille”, toteaa St1:n Vähittäismyynnin johtaja Matti Pentti.
 
Veneilijät voivat helposti löytää omalla reitillään sijaitsevat St1-veneasemat yhteystietoineen St1:n nettisivujen asemahausta.
 
Veneilijän energiaratkaisut St1 Energiamarketeista

 
Energiayhtiö St1:llä on veneasemien lisäksi myös muita erityisesti veneilijöille suunniteltuja energiapalveluja. Uudet St1 Energiamarketit tarjoavat saman katon alta kaikki yhtiön energiapalvelut konsultoinnista lämmöntuotanto-laitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Energiaratkaisut perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon.
 
Laajasta valikoimasta löytyy niin aurinkopaneeleita kuin pientuuligeneraattoreitakin myös veneilijöiden tarpeisiin. Uuden maanlaajuisen Energiamarket-ketjun rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja vuoden loppuun mennessä verkosto tulee käsittämään noin 40 myymälää eri puolilla Suomea. Tuotteisiin voi tutustua kätevästi myös St1:n verkkokaupassa.
 
 
Lisätietoja:
 
Matti Pentti, johtaja, Vähittäismyynti, St1 Oy
+358 500 488 948, matti.pentti(at)st1.fi
 
St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmön- ja sähköntuotantolaitteisiin ja tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 korkeaseosetanoliin. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa yhteensä yli 450. St1-konserni työllistää reilut 170 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1 mrd. euroa.
 
Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Tasavallan presidentin valtakunnallisen INNOSUOMI 2008 -palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 -kilpailussa.
Takaisin ylös