Oravaisissa avataan monipuolinen St1-jakeluasema

 
Energiayhtiö St1 avaa Oravaisiin täysin uudistetun jakeluaseman. Asema sijaitsee Oravaisissa valtatie 8:n varrella noin 50 km Vaasasta Kokkolaan päin (osoite: Kokkolantie 30) ja täydentää hyvin St1:n palveluverkostoa länsirannikkoa pitkin kulkevalla 8-tiellä.

 

Oravaisten St1-aseman väki toivottaa niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi avajaisiin 11.-12.6.2009. Ensimmäisenä avajaispäivänä eli torstaina on tarjolla tietoa myös eri St1-korttivaihtoehdoista yritys- ja yksityisasiakkaille.

 

Uudistunut jakeluasema on monipuolinen palvelukeskus, josta löytyvät niin kaikki yksityisautoilijoiden tarvitsemat polttoaineet, tarvikkeet sekä huolto- ja pesupalvelut kuin Truckstation-tankkauspiste raskaalle kalustolle. Myös ravintola-kahvila, Time Out -myymälä,  Veikkaus, Posti, Matkahuolto ja nestekaasun myynti  kuuluvat  jakeluaseman  palveluvalikoimaan. Jatkossa jakeluasemaa on tarkoitus kehittää entistäkin paremmin raskaalle kalustolle sopivaksi.  

 

Oravaisten jakeluaseman kauppiaana toimii paikkakunnan palveluyrittäjänä tunnettu Bo-Göran Neuman, joka uskoo hyvään asiakaspalveluun ja on huolella valinnut henkilökunnan palvelemaan aseman asiakkaita.

 

Lisätietoja:

 

Hannu Karlsson, kenttäpäällikkö, St1 Oy Vähittäismyynti

+358 50 500 3858, hannu.karlsson(at)st1.fi

 

St1-jakeluasema Oravainen/Autostop Oravais Ab Oy

+358 6 385 1200

 

St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmön- ja sähköntuotantolaitteisiin ja tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 korkeaseosetanoliin. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa yhteensä 650. St1-konserni työllistää 170 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1,2 mrd. euroa.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Tasavallan presidentin valtakunnallisen INNOSUOMI 2008 -palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 -kilpailussa.

Takaisin ylös