Siilinjärvellä avataan St1 Energiamarket

 

Ympäristöä ja kustannuksia säästävät energiaratkaisut saman katon alta

Siilinjärvellä avataan St1 Energiamarket

Siilinjärvellä avataan 25.6.2009 St1 Energiamarket, josta saa kaikki yhtiön energiapalvelut konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Ratkaisut perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Siilinjärven myymälä kuuluu energiayhtiö St1:n Energiamarket-verkostoon, joka tulee vuoden loppuun mennessä kattamaan noin 40 paikkakuntaa.

”St1 rakentaa parhaillaan ainutlaatuista energiamarket-ketjua, joka tuo kokonaisvaltaiset energiapalvelut lähelle kuluttajia, maatiloja ja yrityksiä ympäri maata. Haluamme tehdä energian hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Asiakkaamme ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa – ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa”, toteaa johtaja Matti Pentti St1 Oy:stä.

St1 Energiamarketien laaja valikoima kattaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat energiaratkaisut. Niissä hyödynnetään tuulta, aurinkoa, ilmaa ja maata sekä erilaisia kiinteitä ja nestemäisiä uusiutuvia energialähteitä.

Siilinjärven St1 Energiamarketin asiantuntijat suunnittelevat asiakkaan lämmitys- ja energiatarpeiden kartoituksen pohjalta yksilölliset kokonaisratkaisut, joilla saavutetaan parhaat energia- ja kustannussäästöt. Marketin tuotevalikoima sisältää erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit ja uusiutuvan energian pientuotteet. Energiamarket tarjoaa myös asiantuntevat asennus- ja huoltopalvelut. Lisäksi myymälästä saa pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä St1:n luottokorttituotteita.

” Toimiessamme IVT-Centerinä olemme tähän asti myyneet pelkästään lämpöpumppuja, mutta jatkossa pystymme palvelemaan Pohjois-Savon alueen asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja hyvin laajalla tuote- ja palveluvalikoimalla. Energiaratkaisujen suunnittelussa, toteutuksessa ja kunnossapidossa otamme luonnollisesti kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon. Tällä hetkellä kiinnostus energia-asioihin näyttää olevan korkea: niin alueen omakotiasujat kuin taloyhtiötkin etsivät aktiivisesti edullisia ja energiaa säästäviä ratkaisuja. Kaikki hyvistä energiaratkaisuista kiinnostuneet ovatkin tervetulleita paikalle tapaamaan asiantuntijoitamme”, toivottaa Siilinjärven St1 Energiamarketin yrittäjä Mika Oksman.

Siilinjärven St1 Energiamarketissa,osoitteessa Asematie 7 vietetään avajaisia 25.6. ja 26.6. eli kuluvan viikon torstaina ja perjantaina. Energiamarketin oman henkilöstön lisäksi St1:n energia-asiantuntijat kertovat avajaispäivinä asiakkaille uusista energiaratkaisuista.


Lisätietoja:
www.st1.fi

Matti Pentti, johtaja, Vähittäismyynti, St1 Oy,
+358 500 488 948, matti.pentti(at)st1.fi

Mika.P.A.Anttonen, suunnittelupäällikkö, Energiapalvelut, St1 Oy,
+358 50 374 9625, mika.pa.anttonen(at)st1.fi

Mika Oksman, yrittäjä, Siilinjärven St1 Energiamarket
mika.oksman(at)st1energiamarket.fi


St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmön- ja sähköntuotantolaitteisiin ja tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 korkeaseosetanoliin. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa yhteensä 650. St1-konserni työllistää 170 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1,2 mrd. euroa.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Tasavallan presidentin valtakunnallisen INNOSUOMI 2008 -palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 -kilpailussa.

Takaisin ylös