Loviisassa avataan St1 Energiamarket

   

Ympäristöä ja kustannuksia säästävät energiaratkaisut saman katon alta

Loviisassa avataan St1 Energiamarket

Loviisan St1-jakeluaseman yhteyteen avataan ensi viikonloppuna St1 Energiamarket, joka tuo alueen asukkaiden ja maatilojen ulottuville laajan valikoiman energiapalveluita konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Myymälästä saa viimeisimmät energiatekniset ratkaisut, jotka perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Lisäksi Loviisan S-marketissa toimii St1 Energiapiste, jossa esitellään energiamarketin tarjontaa. Energiayhtiö St1:n Energiamarketteja on avattu jo parikymmentä eri puolille Suomea.

”St1 rakentaa parhaillaan ainutlaatuista energiamarket-ketjua, joka tuo kokonaisvaltaiset energiapalvelut lähelle kuluttajia, maatiloja ja yrityksiä ympäri maata. Haluamme tehdä energian hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Asiakkaamme ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa – ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa”, toteaa suunnittelupäällikkö Mika P.A. Anttonen St1 Oy:stä.

Uusi St1 Energiamarket sijaitsee Loviisan St1-jakeluaseman yhteyteen rakennetussa lisäsiivessä, johon asiakkaiden on helppo poiketa vaikka auton tankkauksen yhteydessä. Yrittäjä Jouni Vesanen toivottaa kaikki kiinnostuneet tutustumaan marketin laajaan valikoimaan, joka kattaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat ratkaisut. Myymälässä suunnitellaan kullekin asiakkaalle lämmitys- ja energiatarpeiden kartoituksen pohjalta yksilölliset kokonaisratkaisut, joilla saavutetaan parhaat energia- ja kustannussäästöt. Tuotevalikoima sisältää erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit ja uusiutuvan energian pientuotteet. Energiamarket tarjoaa myös asiantuntevat asennus- ja huoltopalvelut. Lisäksi myymälästä saa pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä St1:n luottokorttituotteita.

”Uusiutuvan energian ratkaisujen kysyntä on selvästi nousussa ja nyt asiakkaat voivat valita omiin tarpeisiinsa sopivat tuotteet monista erilaisista vaihtoehdoista. Uskon, että Loviisan seudulla kiinnostavat erityisesti aurinkoenergia- ja tuulivoimaratkaisut, jotka sopivat hyvin haja-asutusalueilla ja maatiloille”, toteaa Jouni Vesanen. Aiemmin hänen yrityksensä Abacero Oy myi etupäässä lämpöpumppuja ja aurinkokeräimiä, nyt St1-yhteistyön myötä valikoima laajenee kattamaan kaikki St1:n energiaratkaisut, jotka toimitetaan avaimet käteen -periaatteella.

Loviisan St1 Energiamarketissa, osoitteessa Länsikaari 2, vietetään avajaisia 4.-5.9. eli kuluvan viikon perjantaina ja lauantaina. Perjantaina paikalla ovat myös St1 Oy:n energia-asiantuntijat kertomassa asiakkaille erilaisista ratkaisuista. Abaceron entisissä tiloissa Loviisan S-marketissa toimii lisäksi St1 Energiapiste, jossa on tarjolla tietoa St1:n tuote- ja palveluvalikoimasta. Pisteeseen voi jättää myös yhteydenotto- tai energiakartoituspyynnön.

Lisätietoja:
www.st1.fi


Mika.P.A.Anttonen, suunnittelupäällikkö, Energiapalvelut, St1 Oy,
+358 50 374 9625, mika.pa.anttonen(at)st1.fi


Jouni Vesanen, yrittäjä, St1 Energiamarket
+358 40 582 3015, jouni.vesanen(at)st1energiamarket.fi

 
St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 korkeaseosetanoliin. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa yhteensä 650. St1-konserni työllistää 170 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1,2 mrd. euroa.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Tasavallan presidentin valtakunnallisen INNOSUOMI 2008 -palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 -kilpailussa.

Takaisin ylös