Oulun St1 Energiamarketin avajaiset 8.-9.10.

Uudesta Oulun St1 Energiamarketista parhaat energia-  ja kustannussäästöt

Oulun Limingantullin St1-jakeluaseman yhteyteen avataan loppuviikolla St1 Energiamarket, joka tuo alueen asukkaiden ja yritysten ulottuville laajan valikoiman energiapalveluita konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Myymälästä saa viimeisimmät energiatekniset ratkaisut, jotka perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Energiayhtiö St1:n Energiamarketteja on avattu jo runsas parikymmentä eri puolille Suomea.

”St1 Energiamarket tuo kokonaisvaltaiset energiapalvelut lähelle kuluttajia, maatiloja ja yrityksiä ympäri maata. Haluamme tehdä energian hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Asiakkaamme ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa – ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa”, toteaa
johtaja Matti Pentti St1 Oy:stä.

Oulun St1 Energiamarketin yrittäjä Jari Heino toivottaa kaikki kiinnostuneet tutustumaan marketin laajaan valikoimaan, joka kattaa lähes kaikki uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun tuotantoon perustuvat tuotteet ja palvelut.  Myymälässä suunnitellaan kullekin asiakkaalle lämmitys- ja energiatarpeiden kartoituksen pohjalta yksilölliset kokonaisratkaisut, joilla saavutetaan parhaat energia- ja kustannussäästöt. Tuotevalikoima sisältää erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit ja uusiutuvan energian pientuotteet. Energiamarket tarjoaa myös asiantuntevat asennus- ja huoltopalvelut. Lisäksi myymälästä saa pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä St1:n luottokorttituotteita. 

 ”Toimiessamme IVT Centerinä olemme tähän asti myyneet lämpöpumppuja, mutta jatkossa pystymme palvelemaan Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja hyvin laajalla tuote- ja palveluvalikoimalla. Energiaratkaisujen suunnittelussa, toteutuksessa ja kunnossapidossa otamme luonnollisesti kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon. Tällä hetkellä kiinnostus energia-asioihin on korkea: niin alueen omakotiasujat kuin taloyhtiötkin etsivät aktiivisesti edullisia ja energiaa säästäviä ratkaisuja.  Hyvistä energiaratkaisuista kiinnostuneet uudet ja vanhat asiakkaat  ovatkin  tervetulleita paikalle tapaamaan asiantuntijoitamme”,Jari Heino toivottaa.  

Oulun St1 Energiamarketissa, osoitteessa Limingantie 5, vietetään avajaisia 8.-9.10. eli ensi torstaina ja  perjantaina. Perjantaina paikalla ovat myös St1 Oy:n energia-asiantuntijat, mm. pientuulivoima-ekspertti, kertomassa asiakkaille erilaisista ratkaisuista.

Lisätietoja:
www.st1.fi

Matti Pentti, johtaja, Vähittäismyynti, St1 Oy
+358 500 488 948, matti.pentti(at)st1.fi

Jari Heino, yrittäjä, Oulun St1 Energiamarket
+358 400 206 071, jari.heino(at)st1energiamarket.fi

St1 energiayhtiö toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ulottuvat energiakonsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 korkeaseosetanoliin. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa yhteensä 650. St1-konserni työllistää 170 henkilöä ja sen liikevaihto ylittää tänä vuonna 1,2 mrd. euroa. Yhtiö sai Motivan Vuoden uusiutuva energia teko 2009 -palkinnon.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään, joka on saanut Kemianteollisuus ry:n innovaatiopalkinnon, Tasavallan presidentin valtakunnallisen INNOSUOMI 2008 -palkinnon sekä hopeasijan European Environmental Press Award 2008 -kilpailussa.

Takaisin ylös