Olhavassa St1 Energiamarketin avajaiset 16.10.

Kustannustehokkaita maalämpö- ja pientuulivoimaratkaisuja Perämeren rannikolle
Olhavassa avataan St1 Energiamarket  
Iin Olhavan St1-jakeluaseman yhteyteen avataan ensi perjantaina St1 Energiamarket, joka tuo alueen asukkaiden ja maatilojen ulottuville laajan valikoiman energiapalveluita konsultoinnista lämmöntuotantolaitteisiin ja pientuulivoimaloihin. Perämeren rannikolla, noin 55 km Oulusta pohjoiseen sijaitsevasta energiamarketista saa viimeisimmät energiatekniset ratkaisut, jotka perustuvat uusiutuvan energian hyödyntämiseen ja hajautettuun energiantuotantoon. Nyt esimerkiksi alueen maatiloilla ja mökeillä voidaan helposti hyödyntää pientuulivoimatuotantoon sopivia merellisiä tuuliolosuhteita.
 
”St1 Energiamarket tuo kokonaisvaltaiset energiapalvelut lähelle kuluttajia, maatiloja ja yrityksiä ympäri maata. Haluamme tehdä energian hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Asiakkaamme ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden myymäläkonseptin, jonka avulla he saavat selkeästi kustannuksia säästävät energiaratkaisut juuri omiin tarpeisiinsa – ja voivat samalla tukea ympäristöystävällistä energiantuotantoa”, toteaa johtaja Matti Pentti St1 Oy:stä.

Olhavan St1 Energiamarkettia vetää paikkakunnan tuttu yrittäjä Mauri Sassi, jonka St1-jakeluasema ja Tarmo-lähikauppa toimivat samassa kiinteistössä. Uuden energiamarketin tuotevalikoima sisältää erilaiset lämpöpumppujärjestelmät, pientuulivoimalat, pellettikattilat, aurinkosähkö- ja aurinkolämpöjärjestelmät, tuuli-aurinkohybridit ja uusiutuvan energian pientuotteet. Myymälä tarjoaa myös asiantuntevat asennus- ja huoltopalvelut ja lisäksi sieltä saa pellettejä, lämmitysöljyä ja sähköä sekä St1:n luottokorttituotteita.
 
Energiaratkaisut vaikka kuukausimaksulla
 
Energiamarketissa suunnitellaan kullekin asiakkaalle lämmitys- ja energiatarpeiden kartoituksen pohjalta yksilölliset kokonaisratkaisut, joilla saavutetaan parhaat energia- ja kustannussäästöt.
 
”Meiltä voi hankkia omiin tarpeisiin sopivat uusiutuvan energian ratkaisut helposti ja  kustannustehokkaasti – oli kyse sitten pienkiinteistön, maatilan, vapaa-ajan asunnon tai pienteollisuuden energiatarpeista. Maalämpöratkaisujen kauppa on jo lähtenyt hyvin käyntiin ja myös pientuulivoimaloille tämä rannikkoseutu on olosuhteiltaan erittäin otollista. Asiakkaan ei välttämättä tarvitse tehdä suurta kertainvestointia uusiutuvan energian käyttöönotossa, vaan tarjoamme kuukausisuoritteisen energiapalvelumaksujärjestelmän hankkeen rahoittamiseen. Kaikki hyvistä energiaratkaisuista kiinnostuneet uudet ja vanhat asiakkaat ovatkin tervetulleita keskustelemaan asiantuntijoittemme kanssa eri vaihtoehdoista”, Mauri Sassi toivottaa. 

Olhavan St1 Energiamarketissa, osoitteessa Asematie 1, vietetään avajaisia perjantaina 16.10., jolloin paikalla ovat myös St1 Oy:n energia-asiantuntijat kertomassa asiakkaille erilaisista ratkaisuista.

Lisätietoja:

Matti Pentti, johtaja, Vähittäismyynti, St1 Oy
+358 500 488 948, matti.pentti(at)st1.fi
 
Mauri Sassi, yrittäjä, Olhavan St1 Energiamarket
+358 400 584 362, mauri.sassi(at)st1energiamarket.fi
 
 
 

St1 on suomalainenenergiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1:n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 -korkeaseosetanoliin. Yhtiö sai Motivan Uusiutuva energia teko 2009 -palkinnon.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia palkitulla hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään. Yhtiöllä on Suomessa toiminnassa jo neljä bioetanolin tuotantolaitosta. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa yhteensä 650. Yhtiöllä on pääkonttori Helsingissä ja toimipisteet Tukholmassa ja Varsovassa.                    Lisätietoja: www.st1.fi

Takaisin ylös