St1 ja Finnair Plus yhteistyöhön

St1 Oy ja Finnair Plus aloittavat yhteistyön Finnair Plus -asiakkaiden palveluiden laajentamiseksi. Vuoden 2010 aikana Finnair Plus -pisteitä kerryttävien etujen piiriin tulevat St1-sähkösopimus sekä St1 Teho Opti -polttoöljy. Finnair Plus -kortin haltija voi myös käyttää pisteitään Helsinki-Vantaan lentoaseman St1-aseman autopesujen maksamiseen tai saada korttiaan näyttämällä alennusta autonpesuista.

St1:n laaja energiatuotteiden ja -palvelujen tarjonta täydentää hyvin Finnair Plus -kanta-asiakasohjelmaa kodin energiatarpeisiin ja autoiluun liittyvissä palkintoryhmissä. Kesäkuusta lähtien Finnair Plus -jäsen voi ansaita 750 pistettä Finnair Plus -tililleen tekemällä uuden St1-sähkösopimuksen. St1:n kumppanina sähkösopimuksissa on Loiste Oy.

Lokakuun alusta St1 toteuttaa Finnair Plus -jäsenille polttoöljykampanjan. St1 Teho Opti -polttoöljyn verkkotilaus kerryttää Finnair Plus -tilille 0,50 pistettä/litra eli esim. 2 000 litran tilauksesta saa 1 000 Finnair Plus -pistettä.

St1 on avannut uuden St1-palveluaseman Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömään läheisyyteen, osoitteessa Ilmailukuja 1. Asema tarjoaa perinteisten huoltamopalveluiden lisäksi monipuolisia autonpesupalveluja liikkuvien Finnair Plus -jäsenten käyttöön seuraavasti:

A) Finnair Plus –pisteillä tai Finnair Plus –pisteiden ja rahan yhdistelmällä voi tilata Finnair Plus -sivuilta autonpesuvoucherin (arvo 229 euroa). Voucher vaihdetaan lentoaseman St1-asemalla 10 kpl:een Kiilloituspesu-sarjakorttiin. Autonpesujemme monipuolisin pesuohjelma Kiilloituspesu sisältää myös vahauksen.
B) Finnair Plus -jäsen saa Finnair Plus -korttiaan näyttämällä 10 %:n alennuksen autonpesuista lentoaseman St1-asemalla.

Lue lisää St1 ja Finnair Plus -yhteistyön tuomista palveluista ja eduista Finnair Plus -jäsensivustolta www.finnair.fi/plus.

Lisätietoja:

Mikko Tuomainen, Head of Internet Sales & Loyalty Programs, Finnair, puh. +358 50 393 2852, mikko.tuomainen@finnair.com

Sami Ruisma, osastopäällikkö, St1 Oy, puh. 010 55711, sami.ruisma@st1.fi

St1 lyhyesti

St1 on suomalainen energiayhtiö, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Yhtiö tutkii ja kehittää liiketaloudellisesti kannattavia, ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja. St1.n energiapalvelut ja -tuotteet ulottuvat tuulivoimasta biojätepohjaiseen RE85 -korkeaseosetanoliin. Yhtiö sai Motivan Uusiutuva energia teko 2009 -palkinnon.

Visionsa hengessä St1 tekee jätteestä bioetanolia palkitulla hajautetun tuotannon Etanolix®-menetelmällään. Yhtiöllä on jo kuusi bioetanolin tuotantolaitosta Suomessa. St1:llä on jakeluasemia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa yhteensä 640. Yhtiöllä on pääkonttori Helsingissä ja toimistot Tukholmassa ja Varsovassa. www.st1.fi

Finnair Plus lyhyesti

Finnairin oma nelitasoinen kanta-asiakasohjelma Finnair Plus tarjoaa jäsenilleen monipuolisia etuja. Finnair Plus -ohjelman perusyksikkö on piste. Palkintoihin oikeuttavia pisteitä kertyy tilille aina kun lennät Finnairin reitti- tai lomalennoilla tai muiden oneworld-yhtiöiden reittilennoilla. Pisteitä kertyy myös laajan yhteistyökumppaniverkoston palveluista sekä kaikista tekemistäsi ostoksista mikäli käytät maksuvälineenä Finnair Plus -luottokorttia.
Keräämilläsi Finnair Plus-pisteillä voit lunastaa monipuolisia palkintoja. Lentämiseen ja ostosten lisäksi voit pisteilläsi vuokrata vaikka auton, yöpyä hotellissa ja nautiskella ravintoloissa. Ota jäsenyydestäsi kaikki hyöty irti. www.finnair.fi/plus


Takaisin ylös