RE85-jakeluverkosto laajeni Lappeenrantaan ja Tuusulaan

Tiedote 27.6.2012

Energiayhtiö St1:n jätepohjaista RE85-korkeaseosetanolia voi tankata nyt myös Shell express -jakeluasemilla Lappeenrannan Lauritsalassa ja Tuusulan Kellokoskella. Edullinen RE85 käy polttonesteeksi autojen flexfuel-malleihin, joihin soveltuu etanolin lisäksi mikä tahansa nykyinen tai tulevaisuuden bensiini etanolipitoisuudesta riippumatta.

Korkeaseosetanolia on tällä hetkellä myynnissä jo yli 50 jakeluasemalla ympäri Suomen. Polttonesteen jakelua laajennetaan eri puolilla maata sitä mukaa, kun sen kysyntä kasvaa.
Eri automerkkien flexfuel-mallit ovat nopeasti korvaamassa perinteisiä bensiinimalleja. Suomen liikenteessä on jo noin 6.000 flexfuel-autoa, jotka ovat hankintahinnaltaan samaa luokkaa kuin perinteiset bensiinimallit.

RE85-polttonesteen litrahinta on tällä hetkellä noin 60 senttiä alempi kuin bensiinin. Myös dieselin käyttökustannuksiin verrattuna RE85:llä ajaminen tulee selvästi edullisemmaksi. Sen avulla autoilija voi myös pienentää omaa hiilijalanjälkeään: kotimaisista biojätteistä valmistettu korkeaseosetanoli vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80%.
Lisää tietoa löytyy osoitteesta www.re85.fi
 
Shell express Lappeenranta Lauritsala
Yhteistyönkatu, 53300 Lappeenranta
Shell express Tuusula Kellokoski
Rajalinnantie 1, 04500 Tuusula
Takaisin ylös