Uudistunut Shell Kuusamo tarjoaa laajan palveluvalikoiman

Lehdistötiedote 4.9.2012

Kuusamon Citymarketin pihapiirissä sijaitseva jakeluasema on kesän aikana käynyt läpi mittavan uudistuksen. Asema jatkaa toimintaansa edelleen St1:n omistuksessa, mutta Shellin väreissä. Täysin remontoitu asema tarjoaa asiakkaille nyt myös entistä laajemman palveluvalikoiman: HelmiSimpukka-ravintolan, Shell Select -myymälän sekä Shell Autopesun. Jakeluaseman avajaisia vietetään perjantaina 7.9.
 
Kauppiaana Shell Kuusamo Ouluntien jakeluasemalla toimii Restel Liikenneasemat Oy. Yksikön päällikkönä toimii Sanna Jokikokko ja keittiöpäällikkönä hänen miehensä Markku Jokikokko. Muuta henkilökuntaa on kaikkiaan noin 10 henkeä – suurelta osin vanhoja tuttuja asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet asemalla jo aiemmin.
 
Auton tankkauksen voi nyt maksaa myös aseman sisäkassalle, jossa käyvät sekä Shellin että St1:n kortit. Uutena palveluna on aloittanut autonpesu. Asemalle on rakennettu tavallista mittavampi pesulinja (korkeus 2,80 m ja leveys 2,50 m) palvelemaan paikallisia erityistarpeita, kuten tilatakseja. Se tarjoaa yhtenä ensimmäisistä Shell Autopesu -pisteistä Pohjois-Suomessa myös Premium-huippupesun vaativille autoilijoille.
 
Shell Kuusamo on avoinna päivittäin klo 6-24. Tiiviisti saman katon alta löytyvät uudistuneet myymälä- ja ravintolatilat. 80-paikkaisessa HelmiSimpukka-ravintolassa on tarjolla vitriinikahvilatuotteet, lounas-buffet klo 10.30-14, à la carte -menu sekä paikallisia kuusamolaisia herkkuja, kuten muikkuja ja poronkäristystä.
 
Avajaispäivänä 7.9. asema tarjoaa asiakkaille ilmaiset munkkikahvit, erilaisia maistiaisia ja arvontaa.
 
Lisätietoja:

Aluepäällikkö Auli Savolainen
St1 Oy
040-591 0348,auli.savolainen@st1.fi
 
Kenttäpäällikkö Markus Nordberg
Restel Liikenneasemat Oy
0400-926 354, markus.nordberg@restel.fi
 
Shell Kuusamo Ouluntie
Luomantie 1, 93600 KUUSAMO
Puh. 020 764 4900

 
Takaisin ylös