Lähes 400.000 rekisteröityä Käteisalennuskorttia kiritti St1:lle vuoden 2012 Grand Effien ja ainoan Gold Effien

Tiedote 26.10.2012

St1 Käteisalennuskortin lanseerauskampanja palkittiin eilen illalla markkinointiviestinnän tehokkuutta mittaavan Effie Awards Finland -kilpailun palkintojenjakotilaisuudessa sekä vuoden 2012 Grand Effie- että ainoalla jaetulla Gold Effie-palkinnolla. Kampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi St1 Oy:n markkinointi yhteistyössä suunnittelutoimisto N2:n ja mediatoimisto Toinen Helsinki Oy:n kanssa.
 
”Tässä etukorttien luvatussa maassa on saavutus saada ihminen ottamaan lompakkoonsa vielä yksi. Siihen tarvitaan oivallus asiakasedusta ja kampanja, joka ei piilottele etua, vaan tekee sen selväksi. Heti. Välittömästi. Kustannustehokkaasti hankitut 370 000 rekisteröitynyttä kortinhaltijaa vakuuttivat tuomariston”, sanoo tuomariston puheenjohtaja, Bob Helsingin AD Anu Igoni.
 
St1 Käteisalennuskortti on uudenlainen kanta-asiakaskortti, joka antaa välittömän edun eli asiakas saa käteisalennuksen aina heti St1- ja Shell-asemilla tankatessaan. Edullisemman polttoaineen lisäksi kanta-asiakasohjelma sisältää myös päästövähennyksen: Käteisalennuskorttia käyttämällä St1:n asiakkaat saavat autoilustaan myös CO2-jalanjäljen vähennystä.
 
Kilpailuilmoittautumisen aikaan syyskuun 2012 alussa uusia St1 Käteisalennuskortteja oli rekisteröity peräti 370.000 kappaletta. Kortin menestys jatkuu, nyt Käteisalennuskortti löytyy jo n. 400.000 asiakkaan lompakosta.
”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä saamastamme palkinnosta. St1 Käteisalennuskortti on suunniteltu asiakkaiden tarpeita kuunnellen ja menestys kertoo, että osasimme tulkita niitä oikein. Kortin menestyksen takana on koko henkilökuntamme ja asemaverkostossamme työskentelevien henkilöiden mahtava panos”, toteaa St1 Oy:n markkinointijohtaja Harri Tuomaala
 
Effie Awards on yksi maailman arvostetuimmista mainonnan tehokkuutta mittaavista kilpailuista, jonka Suomessa järjestää MTL ry yhdessä Kauppalehden kanssa.
Tutustu kampanjaan tästä linkistä:

Lisätietoja

http://www.st1.fi/index.php?id=313

St1 Oy, markkinointijohtaja Harri Tuomaala, etunimi.sukunimi@st1.fi, 010 557 2352

Takaisin ylös