St1 tuo markkinoille uusia Premium-dieselpolttoaineita

Suomalainen energiayhtiö St1 tuo kesäkuun alussa markkinoille kaksi Premium-tason dieselpolttoainetta: henkilöautoille St1 Diesel plussan ja raskaalle kalustolle St1 Diesel Maxin. Uudet polttoaineet on kehitetty erityisesti vastaamaan käyttäjäryhmänsä erityisiä tarpeita ja toiveita.

Henkilöautoille suunniteltu St1 Diesel plus tarjoaa erittäin korkean setaanilukunsa ansiosta käyttäjälleen välitöntä vääntöä. Hyvin vääntävällä autolla ajaminen on helppoa ja nautittavampaa. Samalla se lisää myös turvallisuutta esim. maantiellä ohitustilanteessa. St1 Diesel plus sopii kaikkiin dieselmoottoreihin.

Raskaan kaluston Diesel Maxin huippuluokan lisäaineistus pitää moottorin suuttimet ja palotilat puhtaana. Puhdas moottori toimii täydellä tehokapasiteetilla. Moottorin karstoittuminen lisää polttoaineen kulutusta, siksi puhtaampi moottori on myös polttonesteen kulutuksen ja päästöjen kannalta parempi.

”Uudet diesellaadut ovat huippuluokan polttonesteitä, jotka ovat yksi St1:n strategian kulmakivistä. Kehitämme markkinoille asiakkaidemme arvostamia ominaisuuksia sisältäviä tuotteita, joilla on selkeästi kysyntää”, toteaa St1:n myyntijohtaja Mikko Reinekari.

Diesel plussaa myydään noin 160 St1-asemalla ja Diesel Maxia noin 80:ssa St1:n ja Shellin raskaan kaluston tankkauspisteessä. Uusien tuotteiden hinta ei poikkea tavallisen dieselin hinnasta.

Takaisin ylös