MPÖ2 Premium -moottoripolttoöljy on käytössä edullisin

Sisältää puhtaana pitäviä tehoaineita

Kotimainen energiayhtiö St1 on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen premium-luokan moottoripolttoöljyn työkoneisiin. MPÖ2 Premiumin tehokas lisäaineistus pitää koneen puhtaana vaikeissakin olosuhteissa. Puhtaus takaa tasaisen polttoainesuihkun, mikä vähentää kulutusta ja pidentää huoltoväliä. Tämän vuoksi MPÖ2 Premium on käytössä edullisin markkinoilla olevista moottoripolttoöljyistä.

MPÖ2 Premium soveltuu kaikkiin moottoripolttoöljyä käyttäviin koneisiin. Sen lisäaine puhdistaa ruiskupumpun ja suuttimet samalla, kun kone on normaalisti käytössä. Lisäainepaketti on testattu 12,0 ja 6,37 litran moottoreilla laajoissa kenttätesteissä, joiden mukaan raskaan kaluston polttoaineen kulutus väheni keskimäärin 2,5 prosenttia. Puhtaamman palamisen ja pienemmän kulutuksen ansiosta myös päästöt ovat vähäisemmät.

”Työkonekäytössä olevat dieselmoottorit ovat kehittyneet merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Työkoneiden käyttöolosuhteet ovat usein maantiekäyttöä haastavammat – mm. kuormituksen ja lämpötilan nopeista vaihteluista sekä pölystä johtuen – ja koneiden teknisiä ominaisuuksia on kehitetty lähes parhaimpien maantiedieseleiden tasolle. Onkin tärkeää, että käytettävä polttoaine ylittää kaikkein moottorivalmistajien vaatimukset ja toimii vaativissa käyttöolosuhteissa ja että tehokas koneen käyttötuntien määrä voidaan maksimoida. Sama pätee luonnollisesti myös vanhempiin moottoreihin. Tästä syystä olemme tuoneet markkinoille ainutlaatuisen St1 MPÖ2 Premium -moottoripolttoöljyn”, toteaa St1 yritysmyynnin osastopäällikkö Pentti Ahonen.

Lisätietoja:

Osastopäällikkö Pentti Ahonen, St1 Oy
Puhelin: 040-581 9261, sähköposti: pentti.ahonen@st1.fi

www.st1.fi

Takaisin ylös