St1 Facebook Hiihtopipo -arvonta 9.3.2021

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää St1 Oy (Purotie 1, 00380 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.

2. Arvonta järjestetään St1:n Facebook -arvontajulkaisussa niissä mainittuna ajankohtana. Arvonnan järjestäjillä on oikeus sulkea puutteellisiksi katsomansa osallistumiset pois arvonnasta.

3. Arvontaan voi osallistua vastaamalla julkaisun kysymykseen sen kommenteissa Facebookissa.

4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole St1 Oy:n edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

5. St1 arpoo kaikkien osallistujien keskuudesta 10 voittajaa, joka kukin voittaa yhden (1) St1 hiihtopipon. Arvonta suoritetaan viikon sisällä kilpailun päättymisestä.

6. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

7.  Palkinnon vastaanottaminen edellyttää, että voittaja on antanut yhteystietonsa järjestäjälle. Palkinnon vastaanottaminen ei edellytä markkinointiluvan antamista St1 Oy:lle eikä tietoja käytetä suoramarkkinointiin. Mikäli tahdot ainoastaan tilata tai rekisteröidä kortin, mutta et osallistua arvontaan ilmoita siitä markkinointi@st1.fi.

8. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Samaten järjestäjä ja yhteistyökumppanit vapautetaan kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

9. St1 vastaa arpajaisverosta.

10. Voittajiin otetaan arvonnan jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kalenteriviikon kuluessa, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjille oikeuden käyttää voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

11. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.

12. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

13. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.

14. Facebook ei ole vastuussa tästä arvonnasta eikä arvonta ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima.