Asematapahtuma-arvonnan säännöt

Porin Musan asematapahtuma 17.9.2020

1. Arvonnan järjestää St1 Oy (Firdonkatu 2, 00520 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.

2. Kampanja-aika ja -paikka 17.9.2020 klo 11-17 Porin Musan St1-automaattiasemalla osoitteessa Eteläväylä 2a, 28610 Pori. Kampanja-aikana kyseisellä asemalla St1 Käteisalennuskortilla tankanneiden kesken arvotaan yksi 100 euron lahjakortti Shell- ja St1-asemille. Arvonta suoritetaan viikon (7 päivää) kuluessa tapahtumasta.

3. Arvontaan osallistuvat kaikki kampanja-aikana kyseisellä asemalla rekisteröidyllä St1 Käteisalennuskortilla tankanneet. Arvontaan osallistuminen edellyttää St1 Käteisalennuskortin käyttämistä maksuautomaatissa ennen maksukortin syöttämistä. Arvonnan järjestäjillä on oikeus sulkea puutteellisiksi katsomansa osallistumiset pois arvonnasta.

4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole St1 Oy:n edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

5. Palkinnon vastaanottaminen edellyttää henkilötietojen antamista järjestäjälle joko asematapahtumassa tai rekisteröimällä käytössä oleva St1 Käteisalennuskortti joko palvelevan Shell- tai St1-aseman henkilökunnalle tai osoitteessa omatsivut.st1.fi. Kilpailusta saatuja henkilötietoja ei kuitenkaan käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Mikäli tahdot ainoastaan tankata, mutta et osallistua arvontaan ilmoita siitä markkinointi@st1.fi.

6. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Samaten järjestäjä ja yhteistyökumppanit vapautetaan kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

7. St1 vastaa arpajaisverosta.

8. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen liittyvistä kustannuksista.

9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

10. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.

11. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

12. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat