Bensantai arvonnan säännöt


1. Arvonnan järjestää St1 Oy (Firdonkatu 2, 00520 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.


2. Arvonta suoritetaan 18.8.2020 mobiilitankanneiden joukosta. Kampanja alkaa kello 00:00 ja loppuu kello 23:59 18.8.2020.


3. Arvontaan osallistuu mobiilitankkaamalla St1 Way -sovelluksella arvonta-ajankohtana. Arvonnan järjestäjillä on oikeus sulkea puutteellisiksi katsomansa osallistumiset pois arvonnasta.


4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole St1 Oy:n edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.


5. St1 arpoo kampanjapäivänä 18.8.2020 mobiilitankkaajien joukosta kymmenen voittajaa, keille toimitetaan 40€ arvoinen lahjakortti, joka käy kaikilla palvelevilla Suomen St1- ja Shell -asemilla. Arvonnat suoritetaan 19.8.2020. Arvonnan voittajien etunimet ja paikkakunnat ovat voittajan suostumuksella nähtävillä nettisivulla www.st1.fi/bensantai


6. Arvontaan osallistuminen edellyttää mobiilitankkaamista St1 Way -sovelluksella kampanjapäivänä 18.8.2020.


7. Palkinnon vastaanottaminen edellyttää seuraavien henkilötietojen antamista järjestäjälle; koko nimi, postiosoite ja puhelinnumero. Kilpailusta saatuja henkilötietoja ei kuitenkaan käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Mikäli tahdot ainoastaan mobiilitankata, mutta et osallistua arvontaan ilmoita siitä markkinointi@st1.fi.


8. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Samaten järjestäjä ja yhteistyökumppanit vapautetaan kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.


9. St1 vastaa arpajaisverosta.


10. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen liittyvistä kustannuksista.


11. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.


12. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.


13. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.