St1 Bensiini

Suomi on pitkien matkojen maa, jossa järkevällä tankkauksella on aidosti merkitystä. Tutustu eri bensiinilaatuihimme ja niiden ympäristöystävällisiin, taloudellisiin ja toimintavarmuutta lisääviin ominaisuuksiin.

Uusiutuva polttoaine

Uusiutuvilla polttoaineilla korvataan fossiilisia polttonesteitä litra litralta.

Niiden käyttöönotto ei vaadi suuria investointeja, vaan polttoainejakelu voidaan suorittaa olemassa olevan infrastruktuurin avulla.

St1:n suomalaisesta biojätteestä valmistama korkeaseosetanoli RE85 vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %. Raskaalle liikenteelle kehittämämme uusiutuvan HVO-Dieselin käyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 % polttoaineen koko elinkaaren aikana fossiiliseen dieselin käyttöön verrattuna.

Bensiinimme

Tutustu eri bensiinilaatuihimme ja niiden ympäristöystävällisiin, taloudellisiin ja toimintavarmuutta lisääviin ominaisuuksiin.

st1 puhtaan voiman vallankumous

Puhtaan voiman vallankumous

Ilmastonmuutos on yhteinen haaste, jonka voittaminen lähtee pienistä valinnoista.

St1:n valinta on tuottaa puhdasta voimaa Suomesta. Siksi kaikki bensiinituotteemme sisältävät jo nyt suomalaisesta jätteestä valmistamaamme etanolia. 101 teesiä kertovat tavastamme tehdä puhtaan voiman vallankumousta.