Kompensoi St1 Mastercard -asiakkaana

Aloita päästöjesi kompensointi jo tänään

Tarjoamme St1 Mastercard -asiakkaillemme mahdollisuuden kompensoida autoilusta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Voit kompensoida kaikki tai osan autoilusi hiilidioksidipäästöistä kauttamme. Välitämme kompensaatiomaksut täysimääräisinä Compensate-säätiölle, joka ohjaa ne jokaista senttiä myöten hiilidioksidia ilmakehästä poistaviin hankkeisiin.

Täytä alla oleva lomake, niin asiakaspalvelustamme ollaan sinuun yhteydessä kompensoinnin vahvistamiseksi. 

Compensate St1 Mastercard -asiakkaille

Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua kompensointiin vaan asiakaspalvelumme on sinuun suoraan puhelimitse yhteydessä vahvistaakseen kompensoinnin. Halutessasi voit myös itse soittaa suoraan St1 Financen asiakaspalveluun puh. 0100 5180 (ma-pe klo 8-16).  Kompensointi on voimassa toistaiseksi, ja voit lopettaa sen kun haluat. 

Mikäli sinulla ei vielä ole St1 Mastercardia, voit lukea lisää kortista täällä

St1 Mastercard kortti

 

Yksityisasiakkaiden hiilijalanjäljen kompensaatio on tarjolla St1 Mastercard -asiakkaille. Jos et vielä ole St1 Mastercard -asiakas, voit hakea korttia ja luottopäätöstä St1 Way -sovelluksen kautta, lue lisää st1.fi/mastercard
Etu- ja sukunimi
Puhelinnumero, johon asiakaspalvelumme voi olla yhteydessä
Ilmoita tässä kuinka monta euroa haluat kompensoida kuukaudessa. Valinta ei sido sinua vielä mihinkään, vaan asiakaspalvelumme vahvistaa summan, joka lisätään St1 Mastercardisi kuukausilaskulle.