Edullisemmat polttoaineiden hinnat -
Käteisalennuskortilla saat alennusta heti

St1 Käteisalennuskortti Käteisalennuskortilla saat aina ja heti alennusta yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa. Tilaa nyt ja varmista itsellesi edullisemmat polttoaineiden hinnat.

Minulle saa lähettää tietoa palveluista, eduista ja tarjouksista / Jag godkänner att ni skickar mig information om tjänster, förmåner och erbjudanden:

 1. Miten Käteisalennuskortti toimii ja mikä se on?

  Yksinkertaista: Käytä korttia automaatissa tai esitä se myymälän kassalla ennen maksusuoritustasi, niin lompakko ja luonto kiittävät.

  St1 Käteisalennuskortti
  1. Syötä Käteisalennuskortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti “etukortti tunnistettu” ja kortti tulee automaatista ulos.
  2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
  3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.

  Käteisalennuskortti oikeuttaa päivittäin muuttuvaan alennukseen St1- ja Shell asemien tolppahinnoista. Alennuksen saat aina ja heti yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kunhan maksat tankkauksesi käteisellä, pankkikortilla, Debitillä tai Visa Electronilla. Alennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin, ainoastaan Shell express -automaattiasemilta et alennusta saa.

  SuljeLue lisää