Edullisemmat polttoaineiden hinnat - Käteisalennuskortilla saat alennusta heti Edullisemmat polttoaineiden hinnat - Käteisalennuskortilla saat alennusta heti

Minulle saa lähettää tietoa palveluista, eduista ja tarjouksista sähköpostitse / Jag godkänner att ni skickar mig information om tjänster, förmåner och erbjudanden med e-post

Minulle saa lähettää tietoa palveluista, eduista ja tarjouksista tekstiviestillä / Jag godkänner att ni skickar mig information om tjänster, förmåner och erbjudanden som textmeddelande

Mikäli olen antanut markkinointiluvan, vakuutan olevani täysi-ikäinen (18v.) / Om jag har gett samtycke till marknadsföring försäkrar jag att jag är myndig (18 år)

 1. Miten Käteisalennuskortti toimii ja mikä se on?

  Yksinkertaista: Käytä korttia automaatissa tai esitä se myymälän kassalla ennen maksusuoritustasi, niin lompakko ja luonto kiittävät.

  St1 Käteisalennuskortti
  1. Syötä Käteisalennuskortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti “etukortti tunnistettu” ja kortti tulee automaatista ulos.
  2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
  3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.

  Käteisalennuskortti oikeuttaa päivittäin muuttuvaan alennukseen St1- ja Shell asemien tolppahinnoista. Alennuksen saat aina ja heti yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kunhan maksat tankkauksesi käteisellä, pankkikortilla, Debitillä tai Visa Electronilla. Alennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin, ainoastaan Shell express -automaattiasemilta et alennusta saa.

  SuljeLue lisää