Tilaa tästä Käteisalennuskortti, niin saat alennusta heti.

Vanha korttisi toimii kuten ennenkin, mutta sinun kannattaa päivittää se nyt uuteen St1 Käteisalennuskorttiin. Näin saat tietoa korttiisi liittyvistä tapahtumista, tarjouksista ja alennuksista.

Nyt myös Shellistä

Minulle saa lähettää tietoa palveluista, eduista ja tarjouksista / Jag godkänner att ni skickar mig information om tjänster, förmåner och erbjudanden:

Lähetetään
 1. Miten Käteisalennuskortti toimii ja mikä se on?

  Yksinkertaista: Käytä korttia automaatissa tai esitä se myymälän kassalla ennen maksusuoritustasi, niin lompakko ja luonto kiittävät.

  1. Syötä Käteisalennuskortti automaattiin ennen maksukorttiasi tai seteleitä. Ruudulle ilmestyy teksti “etukortti tunnistettu” ja kortti tulee automaatista ulos.
  2. Syötä maksukorttisi tai seteli maksuautomaattiin ja toimi ohjeiden mukaan. Siirry tämän jälkeen tankkaamaan.
  3. Automaatilla tankatessasi näet alennetun litrahinnan mittarin hintanäytöstä. Myymälässä maksaessasi näet alennetun hinnan kuitistasi.

  Käteisalennuskortti oikeuttaa päivittäin muuttuvaan alennukseen St1- ja Shell asemien tolppahinnoista. Alennuksen saat aina ja heti yli 500 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kunhan maksat tankkauksesi käteisellä, pankkikortilla, Debitillä tai Visa Electronilla. Alennus on asema- kohtainen ja voi vaihdella päivittäin, ainoastaan Shell express -automaattiasemilta et alennusta saa.

  Käteisalennuskorttia käyttämällä pienennät myös autoilusi hiilijalanjälkeä automaattisesti, sillä St1 ohjaa tuottamansa päästöttömän tuulisähkön tuoman hiilivähennyksen suoraan asiakkaidensa hyväksi. Aktivoimalla kortin lisäpalvelut verkkosivuillamme voit seurata oman hiilijalanjälkesi pienentymistä.