Hae euroShell-dieselkorttia

Hae euroShell-dieselkorttia

Voit tehdä euroShell -dieselkorttihakemuksen helposti verkossa täyttämällä alla olevan lomakkeen ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää, tulostaa ja postittaa hakemuksen täällä.

Yhteystiedot / Kontakt uppgifter

Laskutustiedot / Fakturerings uppgifter

suomi / finska
ruotsi / svenska

Käytössä ajoneuvoja / Antal fordon

kpl / st
kpl / st
kpl / st

Korttitiedot / Kort uppgifter

kpl / st
- polttoaineet, AdBlue, huoltamoiden ja kahviloiden tuotteet ja palvelut sekä erikseen ilmoitettavat palvelut. Tie-, tunneli- ja lauttamaksuja Euroopassa.
- bränslen, AdBlue, produkter och tjänster på servicestationerna och kaféerna samt tjänster som meddelas separat. Väg-, tunnel- och färjeavgifter i Europa.
kpl / st
- polttoaineet, AdBlue, pesut, huollot, voiteluaineet, autotarvikkeet ja -kemikaalit. Tie-, tunneli- ja lauttamaksuja Euroopassa.
- bränslen, AdBlue, tvätt, service, smörjmedel, biltillbehör och bilkemikalier. Väg-, tunnel- och färjeavgifter i Europa.
kpl / st
- polttoaineet, AdBlue, tie-, tunneli- ja lauttamaksuja Euroopassa
- bränslen, AdBlue, väg-, tunnel- och färjeavgifter i Europa
kpl / st
- vain diesel- ja polttoöljy Euroopassa, AdBlue
- endast diesel- och brännolja i Europa, AdBlue
Käyttäjän tunniste (esim. käyttäjän nimi) / Användarens identifiering (t.ex. användarens namn)
ostoluokka / köpklass
Haluamme kaikille korteillemme erilaiset, itse valitsemamme tunnusluvut. Shell toimittaa erilliset, korttikohtaiset lomakkeet tunnuslukujen tilaukseen. / Vi vill ha individuella kodnummer som vi själva valt för alla våra kort. Shell levererar kortspecifika blanketter för val av kodnummer.
englanniksi / engelska
saksaksi / tyska
ranskaksi / franska
Haluamme, että kaikilla tilaamillamme korteilla on kilometrikysely. / Vi vill att alla kort vi beställer har kilometerförfrågan.
Haluamme, että kaikilla tilaamillamme korteilla on autotunnistekysely. / Vi vill att alla kort vi beställer har bilidentifiering.
Haluamme saada laskumme sähköisessä muodossa (pdf). / Vi vill ha fakturan i elektronisk form (pdf).
Haluamme että meihin ollaan yhteydessä euroShell Onlinesta ja sähköpostihälytykistä. / Vi önskar att ni kontaktar oss angående euroShell Online och möjligheten till e-postalarm.
Minulle saa lähettää suorapostia myös tekstiviestinä ja sähköpostilla. / Man får sända mig direktreklam också per textmeddelande och e-mail.

Laatinut / Ifyllt av

Allekirjoitus

Lisää allekirjoittajan sähköpostiosoite ja paina "Jatka". Lisäämääsi sähköpostiosoitteeseen toimitetaan varmistuksena allekirjoituslinkki jos allekirjoitus jostain syystä keskeytyy. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia.

Jos nimenkirjoitusoikeus on yrityksessänne jaettu useammalle henkilölle, laita kenttään ensin yhden yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite, jonka jälkeen hän voi välittää hänen sähköpostiinsa tulevan vahvistusviestin yrityksen toiselle nimenkirjoittajalle. Yrityksenne toinen nimenkirjoitusoikeutettu pääsee allekirjoittamaan klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä.

Jos et itse ole nimenkirjoitusoikeutettu, laita kenttään yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite tai oma sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen voit välittää sähköpostiisi tulevan vahvistusviestin yrityksenne nimenkirjoittajalle.
Takaisin ylös