Lahjakorttiarvonnan säännöt

Lahjakorttiarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää St1 Oy (Firdonkatu 2, 00520 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.

2. Kampanja-aika 22.6.-31.7.2020. Arvonta suoritetaan joka maanantai edellisellä kampanjaviikolla lämmitysöljyä tilanneiden tai tilauksen vastaanottaneiden joukosta. Viimeinen arvontapäivä on 3.8.2020.

3. Arvontaan voi osallistua tilaamalla lämmitysöljyä tai vastaanottamalla tilauksensa St1 Oy:ltä 22.6.-31.7.2020 välisenä aikana. Arvonnan järjestäjillä on oikeus sulkea puutteellisiksi katsomansa osallistumiset pois arvonnasta. Arvonta on avoin kaikille St1 Oy:ltä lämmitysöljyä tilaaville yksityishenkilöille, lukuun ottamatta St1 Oy:n työntekijöitä, heidän perheitään, St1- tai Shell-huoltamoilla työskenteleviä ja heidän perheitään, alihankkijoita tai muita kilpailun järjestämiseen osallistuvia.

4. Kilpailuun osallistuneiden lämmitysöljyn tilaajien keskuudesta St1 arpoo yhden voittajan viikottain välillä 22.6.-31.7.2020. Palkintona arvotaan lahjakorttipaketti, joka sisältää 10 euron lahjakortin HelmiSimpukka-ravintoloihin sekä Perfect Tornado -autopesulahjakortin. Palkinnon arvo on 49,90 euroa. Kampanja-aikana arvotaan yhteensä 6 voittajaa, yksi joka viikko. Arvonnat suoritetaan joka maanantai 29.6.2020 alkaen. 

5. Palkinnon vastaanottaminen edellyttää henkilötietojen antamista järjestäjälle. Kilpailusta saatuja henkilötietoja ei kuitenkaan käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Mikäli tahdot ainoastaan tehdä lämmitysöljytilauksen, mutta et osallistua arvontaan ilmoita siitä markkinointi@st1.fi.

6. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Samaten järjestäjä ja yhteistyökumppanit vapautetaan kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

7. St1 vastaa arpajaisverosta.

8. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen liittyvistä kustannuksista.

9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. 

10. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.

11. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

12. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.

Järjestäjä: St1 Oy, PL 68; 00521 Helsinki

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat