Liiga-arvonnan säännöt

Liiga-arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää St1 Oy (Purotie 1, 00380 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.

2. Arvonta järjestetään 1.-31.10.2019 välisenä aikana.

3. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki St1 Way -sovelluksessa tankanneet, jotka ovat maksaneet tankkauksensa St1 Mastercardilla. Arvonnassa huomioidaan kaikki tankkauskerrat, joten mitä useammin asiakas on mobiilitankannut (ja käyttänyt St1 Mastercardia), sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa. Yksi asiakas ei voi kuitenkaan voittaa kuin kerran.

4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet  luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole St1 Oy:n edustajien ja  jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten  osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

5. St1 arpoo osallistujien joukosta 5 voittajaa, joille toimitetaan 2 kappaletta Liigalippuja valitsemaansa otteluun vuoden 2019 aikana.

6. Arvonta suoritetaan 1.11.2019. Voittajan on ilmoitettava St1:lle mihin otteluun haluaa lunastaa liput vähintään 5 päivää ennen ottelun ajankohtaa. Liput koskevat 12.11-30.12.2019 otteluita. Otteluohjelma on nähtävissä Liigan sivuilta: https://liiga.fi/fi/ottelut/2019-2020/runkosarja/

7. Palkinnosta ilmoittaminen ja sen toimittaminen voittajalle edellyttää voittajan nimi- ja yhteystietojen käsittelyä. Arvontaan liittyvät tiedot poistetaan heti kun niiden säilyttämiselle ei ole enää perusteita.

8. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Samaten järjestäjä ja  yhteistyökumppanit vapautetaan kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

9. St1 vastaa arpajaisverosta.

10. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen liittyvistä  kustannuksista.

11. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta  viikon kuluessa arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

12. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman  ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.

13. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

14. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.