Menneen talven lumet -näyttely TAHDOSSA

St1 mukana näyttelyssä

St1 on mukana mahdollistamassa Tahdon ympäristöaiheista Menneen talven lumet -näyttelyä. Näyttely havainnollistaa urheilu- ja liikuntakulttuurin yhteyden ympäristömme haasteisiin ja ratkaisuihin. Urheilun yhteistyökumppaneilla on iso rooli näissä ratkaisuissa.
Menneen talven lumet -näyttely on esillä TAHDOSSA 25.11.2022–27.8.2023.

Myös St1 elää siirtymävaihetta

St1 on mukana näyttelyssä mahdollistamassa urheilijoiden äänen ympäristöasioissa Hiihtoliiton kanssa tuotettujen sisältöjen kautta. Ilmastotyö on tärkeä osa St1:n ja Suomen Hiihtoliiton välistä yhteistyötä.

Ilmastonmuutos ja energiakriisi vaikuttavat toimialaan voimakkaasti ja energiayhtiönä St1 investoi voimakkaasti energiasiirtymään skaalautuvan uusiutuvan energian tuotannon kautta. St1:n jalostamolle Göteborgiin rakentuu parhaillaan biojalostamo, jonka vuotuinen tuotantokapasiteetti on 200 000 tonnia uusiutuvia polttoaineita. St1 tuottaa jo nyt uusiutuvia polttoaineita, kuten etanolia ja biokaasua jätteistä.

Menneen talven lumet Tahdossa 25.11.2022 alkaen

St1 ja Hiihtoliitto - yhteistyötä jo 21 vuotta

St1 & Hiihtoliitto – 21 vuotta kumppanuutta

Olemme kulkeneet yhtä matkaa Suomen nykyisten ja tulevien maastohiihtotoivojen kanssa jo pienen ihmisiän verran. Molemminpuolinen luottamus, yhteinen arvopohja ja yhdessä tarkoin kiteytetyt yhteistyön tavoitteet kuljettavat kumpaakin osapuolta kohti tulevaa suurin odotuksin.