St1 Way -mobiilitankkausarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää St1 Oy (Firdonkatu 2, 00520 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.

2. Kampanja-aika 26.2.–16.6.2020. Arvonta suoritetaan joka keskiviikko kampanjaviikolla mobiilitankanneiden joukosta. Viimeinen arvontapäivä on 17.6.2020.

3. Arvontaan voi osallistua mobiilitankkaamalla St1 Wayllä arvonta-ajankohtana. Arvonnan järjestäjillä on oikeus sulkea puutteellisiksi katsomansa osallistumiset pois arvonnasta.

4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole St1 Oy:n edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

5. St1 arpoo kampanja-aikana 26.216.6.2020 mobiilitankkaajien joukosta viikoittain voittajan, jolle toimitetaan 100€ arvoinen polttoainelahjakortti. Kampanja-aikana arvotaan yhteensä 16 voittajaa, yksi joka viikko. Arvonnat suoritetaan joka keskiviikko 4.3.2020 alkaen. Arvonnan voittajien etunimet ovat nähtävillä nettisivulla www.st1.fi/st1way.

6. Arvontaan osallistuminen edellyttää mobiilitankkaamista St1 Way -sovelluksella kampanja-aikana.

7. Palkinnon vastaanottaminen edellyttää henkilötietojen antamista järjestäjälle. Kilpailusta saatuja henkilötietoja ei kuitenkaan käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Mikäli tahdot ainoastaan mobiilitankata, mutta et osallistua arvontaan ilmoita siitä markkinointi@st1.fi.

8. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Samaten järjestäjä ja yhteistyökumppanit vapautetaan kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

9. St1 vastaa arpajaisverosta.

10. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen liittyvistä kustannuksista.

11. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat voivat myöntää järjestäjille oikeuden käyttää voittajan etunimeä, sukunimen ensimmäistä kirjainta ja paikkakuntaa eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

12. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.

13. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

14. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.

 

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat