Palveluratkaisut

Palveluidemme pääosassa ovat kokonaisvaltaiset maalämpöjärjestelmät, jotka kattavat asennukset, ylläpidot sekä huollotkin. Kartoitamme aina sopivimman ratkaisun kiinteistöllesi, jotta pystyisit hyödyntämään mahdollisimman paljon puhdasta energiaa.

Energiaratkaisut kattavasti ympäri maan

St1 elinkaarimalleja jälleenmyyvät yhteistyökumppanimme kautta maan. Mallissa paikallinen urakoitsija eli jälleenmyyjä vastaa kohteen toteutuksesta, St1 vastaa sen investoinnista ja tekee loppuasiakkaan kanssa joko St1 Lähilämpö- tai St1 Energiasopimuksen. Laatu-, ylläpito- ja takuuvaatimukset ovat jälleenmyyjillemme yhtä korkeat kuin itsellemme, rakennamme ja hoidamme laitoksen kuin omamme.

St1 Energia - palvelusopimus €/MWh

St1 Energiasopimus takaa helposti ennakoitavat ja nykyistä edullisemmat lämmityskustannukset.

St1 Lähilämpö - elinkaarimalli €/kk

Teemme alkuinvestoinnin puolestanne ja vastaamme järjestelmän ylläpidosta.

St1 Säätösähkö - kysyntäjousto

Kiinteistöluokan lämpöpumppuja ja vastuksia käynnistetään/sammutetaan maksimissaan tunnin ajaksi sähköverkon tasapainotarpeiden mukaisesti.

St1 Energiarahoitus

St1 Energiarahoitus on tarkoitettu yksityis- ja yritysasiakkaiden kiinteistöjen uusiutuvan energian investointeihin.

St1 Nukkumo - olosuhdemittaus

Asuntokohtainen lämpötila- ja kosteusmittarointi sekä ”tekoälypohjainen” etävalvonta ja optimointi takaavat, että asunnoissa saavutetaan jatkuvasti taloyhtiön toivomat sisäolosuhteet.

St1 Huoltosopimukset

Maalämpöjärjestelmän energiatehokkuus ja toimivuus varmistetaan säännöllisellä toiminnantarkastuksella. Asiantuntijamme hoitavat huoltosopimusasiakkaidemme lämmitysjärjestelmää kokemuksella, jonka olemme hankkineet alalta vuosien työn tuloksena.

Urakointi - suorakauppa

Myymme, asennamme ja huollamme maalämpöjärjestelmiä.

Tekniset ratkaisut

St1 Lähienergialaitos hyödyntää paikallista energiaa maasta, ilmasta, poistoilmasta ja auringosta käyttäen lämpökaivoja, lämpöpumppuja, lämmön talteenottolaitteita ja aurinkopaneeleita.

Mitä tarkoittaa maalämpö?

Maalämpö tarkoittaa maa- ja kallioperässä olevan geoenergian hyödyntämistä rakennuksien lämmittämiseen. Maalämpöjärjestelmän ydin on maalämpöpumppu, joka siirtää peruskallioon, pintamaahan tai vesistöön sitoutunutta lämpöenergiaa talon patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään sekä käyttöveteen.