Tankkaa itsesi Pekingiin!

Tankkaa St1- tai Shell-asemilla kanta-asiakkaana. Voit voittaa matkan kahdelle Pekingin olympialaisiin!

Tankkaamalla voit voittaa

Muuta etumatka kaukomatkaksi

Tankkaa St1- tai Shell-asemalla ja käytä St1 Käteisalennuskorttia, St1 Way -sovellusta tai St1 Mastercardia. Mitä useammin tankkaat, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi voittaa. Palkintona on kahden hengen matka Pekingin olympialaisiin Suomen joukkueen matkassa.

Arvomme myös viikoittain 50 € arvoisia polttonestelahjakortteja kaikkien tankkaajien kesken. Osallistumisaikaa on 5.10.2021 asti.
HUOM! Arvontaan voit osallistua vain, jos kanta-asiakasvälineesi on rekisteröity ja olet antanut markkinointiluvan.

Arvonnan säännöt

Oletko jo asiakas?

Jotta olet mukana Pekingin matkan arvonnassa, tulee kanta-asiakasvälineesi olla rekisteröity sekä sähköposti- ja/tai tekstiviestilupa markkinointiin annettuna. Näin voimme ottaa yhteyttä voittajiin.

St1 Wayn ja St1 Mastercardin asiakastiedot näet sovelluksesta.

Uusi asiakas, hanki maksuton kortti tästä!

Tilaa kanta-asiakaskortti, jolla saat alennusta polttoaineesta heti. Tankkaa St1- tai Shell-asemalla, käytä kanta-asiakasvälinettä ja olet mukana Pekingin matkan arvonnassa.

Muista myös hyväksyä markkinointilupa!

Voittaminen on välinelaji

Rekisteröi_kortti

Laita kisavälineet kuntoon

Laita kisavälineet kuntoon, tule tankille ja osallistu arvontaan. Tarvitset St1 Käteisalennuskortin, St1 Mastercardin tai St1 Way -sovelluksen. Rekisteröi korttisi ja katso, että markkinointilupa on kunnossa. Ilmaisen St1 Way -sovelluksen voit ladata puhelimesi sovelluskaupastasi.

Voit päivittää markkinointiluvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme

St1 Mastercard

Ota parhaat edut talteen

Hae St1 Mastercardia

St1 Wayn kautta voit hakea helposti St1 Mastercardia. Sovelluksen avulla saat kortin heti käyttöösi ja pääset kiinni teiden parhaisiin etuihin. Kanta-asiakkaille nyt 2,5 sentin maksutapaetu St1 Mastercardilla maksetuista tankkauksista.

OK

St1 ja Suomen Olympiakomitea – yhdessä ilmaston puolesta

St1 on yksi Suomen Olympiakomitean pääkumppaneista. Yhteistyön tavoitteena on kehittää yhdessä ilmastotekoja vastaamaan globaaleihin ilmastohaasteisiin. Uskomme, että maailma tarvitsee ilmastotekoja ja niiden tekijöitä – meitä puhtaan energian tekijöitä.