Perfect-autopesuarvonnan säännöt

Perfect-autopesuarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää St1 Oy (Firdonkatu 2, 00520 Helsinki), Y-tunnus 0201124-8.

2. Kampanja-aika 31.3.-31.12.2020. Arvonta suoritetaan kerran kuussa edellisen kuukauden aikana Perfect-autopesun tyytyväisyyskyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Viimeinen arvontapäivä on 4.1.2021.

3. Arvontaan voi osallistua vastaamalla Perfect Autopesun tyytyväisyyskyselyyn 31.3.-31.12.2020 välisenä aikana, ja jättämällä yhteystietonsa kyselylomakkeeseen. Linkki kyselyyn toimitetaan sähköpostitse niille henkilöille, jotka ovat käyttäneet Perfect-pesukoodin ja antaneet St1 Oy:lle luvan markkinointiin sähköpostitse. Arvonnan järjestäjillä on oikeus sulkea puutteellisiksi katsomansa osallistumiset pois arvonnasta. Arvonta on avoin kaikille kyselyyn vastanneille ja yhteystietonsa jättäneille, lukuun ottamatta St1 Oy:n työntekijöitä, heidän perheitään, St1- tai Shell-huoltamoilla työskenteleviä ja heidän perheitään, alihankkijoita tai muita kilpailun järjestämiseen osallistuvia.

4. Perfect-autopesun tyytyväisyyskyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken St1 arpoo yhden voittajan kerran kuussa välillä 31.3.-31.12.2020. Palkintona arvotaan lahjakorttipaketti, joka sisältää 3 kpl Perfect Tornado -autopesuja. Palkinnon arvo on 69,90 euroa. Lahjakortin pesukoodit voi käyttää millä tahansa Shell- ja St1-aseman Perfect-autopesussa. Kampanja-aikana arvotaan yhteensä 9 voittajaa, yksi joka kuukausi. 

5. Palkinnon vastaanottaminen edellyttää henkilötietojen antamista järjestäjälle. Kilpailusta saatuja henkilötietoja ei kuitenkaan käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. 

6. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Samaten järjestäjä ja yhteistyökumppanit vapautetaan kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamiseen tai käyttämiseen. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

7. St1 vastaa arpajaisverosta.

8. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen liittyvistä kustannuksista.

9. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. 

10. Järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta. Järjestäjät eivät vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta arvonnan peruuntumisesta, lykkääntymisestä tai muuttamisesta.

11. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

12. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.

Järjestäjä: St1 Oy, PL 68, 00521 Helsinki