Shift by St1 Nordic

Shift-ohjelmaa kehitetään jatkuvasti

SHIFT logo

MISTÄ SHIFT–OHJELMASSA ON KYSE?

Sijoita ilmastonmuutoksen hillintään

Shift by St1 Nordic on ohjelma, jonka tärkeimpiä tavoitteita ovat ilmastonmuutoksen hillintä, luonnonsuojelu ja myönteisten yhteiskunnallisten vaikutusten edesauttaminen. Maapallon ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden kasvaessa päästöjen vähentäminen ei enää riitä, vaan hiiltä on samanaikaisesti aktiivisesti poistettava ilmakehästä. Shift by St1 Nordic tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa tehokkaisiin hiilidioksidin poistoratkaisuihin, jotka auttavat hillitsemään ilmastonmuutosta. 

SHIFT TARINA JA TOIMINTATAPA

Kohti kestävämpää tulevaisuutta

Shift by St1 Nordic antaa asiakkaille ja kumppaneille mahdollisuuden sijoittaa ilmastonmuutosta hillitseviin projekteihin. St1 on sitoutunut vastaamaan energia-alan globaaleihin haasteisiin ja auttamaan asiakkaitaan vähentämään päästöjään. Shift-ohjelman tarkoitus on tukea yrityksesi siirtymää ilmastopositiiviseksi tarjoten mahdollisuuden sijoittaa tieteellisesti hyväksyttyihin hiilisidontaprojekteihin. Onko sinulla 75 sekuntia aikaa? Katso video!

Kuva meren rannasta

SHIFT-PROJEKTIT

Hiilensidontaratkaisut

Maapallon kasvillisuus ja valtameret sitovat hiilidioksidia ilmakehästä ja toimivat täten tehokkaina hiilinieluina. Näitä kutsutaan luontopohjaisiksi hiilensidontaratkaisuiksi. Luontopohjaisten ratkaisujen lisäksi tarvitsemme kuitenkin myös teknologialähtöisiä ratkaisuja hiilensidontaan. Tällä hetkellä Shift-ohjelma edistää metsitys- ja uudelleenmetsitysprojekteja, jotka tuottavat varmennettua hiilensidontaa.

Tulevaisuuden mahdollisuuksia

TULEVAISUUDEN MAHDOLLISUUKSIA

Lupaavia hiilensidontaratkaisuja

Tekniset ratkaisut hiilidioksidin poistamiseen ilmakehästä kehittyvät jatkuvasti. Shift-projektiryhmä sijoittaa jatkossa erilaisiin projekteihin ja seuraa tiiviisti aloitteita, jotka keskittyvät tekniseen hiilidioksidin poistoon ilmakehästä. Hiilidioksidin teknisen sidonnan ratkaisut ovat toistaiseksi vielä liian kalliita laajamittaiseen käyttöönottoon, mutta alan tutkimus ja menetelmien käyttöönotto kiihtyy ripeää tahtia.  

Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi – ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö

Anthony Sundström

Anthony Sundström
Myyntipäällikkö
anthony.sundstrom@st1.com

Head of Carbon Sequestration

Mattias Ivartson

Mattias Ivarsson
Head of Carbon Sequestration St1 Nordic
mattias.ivarsson@st1.com

Oletko valmis sijoittamaan ilmastonmuutoksen hillintään?

Näin se tapahtuu:

1. Yritys voi ostaa Shift-ilmastoyksiköitä St1 Yritysportaalin kautta. Mikäli yrityksellä ei ole käytössä St1 Yritysportaalitunnuksia, ne voi ottaa helposti käyttöön täältä. Tarvittaessa voitte olla yhteydessä myös Shift-yhteyshenkilöön (Anthony.Sundstrom@st1.com).  
2. Tilaa ja maksa ilmastoyksiköt St1 Yritysportaalissa.
3. Tilauksen jälkeen Shift-todistus lähetetään tilaajan sähköpostiin.