St1 Nukkumo - Olosuhdemittaus

Nukkumo-palvelu auttaa taloyhtiöitä saavuttamaan toivotut sisäolosuhteet. Lämmitystä optimoidaan ulkolämpötilan, sisä-lämpötilan, lähipäivien säätietojen ja laitteiston ottoenergian hintavaihteluiden perusteella.

Tekoälyllä varustettu etävalvonta

St1 Energia-sopimukseen sisältyy St1 Nukkumo-palvelu. Asuntokohtainen lämpötila- ja kosteusmittarointi sekä ”tekoälypohjainen” etävalvonta ja optimointi takaavat, että asunnoissa saavutetaan jatkuvasti taloyhtiön toivomat sisäolosuhteet. Lämmitystä optimoidaan ulkolämpötilan, sisälämpötilan, lähipäivien säätietojen ja laitteiston ottoenergian hintavaihteluiden perusteella. Rakennusta käytetään lämpöakkuna ennakoiden säätilojen ja ottoenergian hintamuutoksia.

Nukkumo huolehtii kiinteistön lämpötilan optimoinnista

Entä jos jonkin asunnon patteriventtiilit ovat jumissa ja lämpötila laskee liian viileäksi?  St1 Nukkumo valvoo ja ilmoittaa taloyhtiölle poikkeamat sisälämpötiloissa tai kosteudessa. Mikäli asunnoissa on ongelmia, tunnistetaan ne ennaltaehkäisevästi ja välitetään huollolle. Haluttaessa tulemme myös korjaamaan havaittuja puutteita. Asuntokohtaiset mittaustiedot ovat jatkuvasti taloyhtiön käytössä pilvipalvelussa. Palvelu säästää vähintään 10% lämmityskuluissa  ja St1 elinkaarimallilla tuottaa heti asennuksen jälkeen positiivista kassavirtaa taloyhtiölle.

demokuva-nukkumo