arrow-right Takaisin artikkeleihin

St1 Visa -kortilla enemmän etua autoilijalle

Jatkossa aina 2 % etua St1- ja Shell-asemilta

St1 Visa -kortin etuohjelma uudistuu lokakuussa. Asiakkaiden pyynnöstä muutoksessa kasvatetaan St1- ja Shell-asemilta saatavan edun määrää niin, että 14.10.2016 lähtien etu on jatkuvasti 2 % ostosten summasta, yhtä lailla polttoaineesta kuin autopesusta ja pullakahvistakin.

Muualta kuin St1- ja Shell-huoltoasemilta saatavat edut

Muista kuin huoltoasemaostoksista saatava etu säilyy ennallaan ja on jatkossakin 0,5 % ostoksen loppusummasta. 14.10.2016 lähtien St1- ja Shell -verkoston ulkopuolella olevilta huoltoasemaketjuilta ei enää saa etua. Suomesta löytyy kuluttajille yli 400 St1- ja Shell-huoltoasemaa, joista osa on miehitettyjä ja osa automaattiasemia.

Muutoksen vaikutukset

St1 Visa -kortin etuohjelman päivittäminen ei vaikuta etujen hyvittämiseen. Kertyneet edut hyvitetään jatkossakin uusista St1- tai Shell-asemilla tehdyistä ostoksista. Edut ovat voimassa vuoden ansaintapäivästä. 

Etuohjelman uudistumisen yhteydessä on julkaistu uudet St1 Visan nettisivut osoitteessa st1visa.fi. Sieltä voi lukea aina ajankohtaiset, kortinhaltijoille räätälöidyt edut. Etuohjelman sääntöihin voi tutustua osoitteessa st1visa.fi/kortinhaltijoille. St1 Visa -kortinhaltijoiden ei tarvitse tehdä mitään ehtojen hyväksymiseksi.

arrow-right
Edellinen
Jatkoa asemauudistuksille: St1 kunnosti lippulaiva-asemansa Shell Ruskeasannan Vantaalla

16.09.16

Seuraava
St1 Lähienergia palkittiin ilmastotekona

03.11.16

arrow-left

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki arrow-left