Lataa St1 Way -sovellus, mobiilitankkaa ja voita!

Arvomme viikottain mobiilitankanneiden kesken 100 eurolla polttoainetta! Kampanja-aika 26.2.-21.4.2020.

Lataa St1 Way sovellus!

Kokeile uutta tapaa tankata ja ostaa autopesuja

Nyt kannattaa mobiilitankata St1 Way -sovelluksella!

Jokaisen St1 Waylla kampanja-aikana mobiilitankanneen kesken arvomme viikoittain 100 eurolla polttoainetta! Kampanja-aika 26.2.-21.4.2020. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

 Arvonta-ajat, arvontapäivät ja voittajat

 • 1. arvonta 4.3 (ajalta 26.2-3.3) Jouni I, Oulu
 • 2. arvonta 11.3 (ajalta 4.3-10.3) Arto K, Helsinki
 • 3. arvonta 18.3 (ajalta 11.3-17.3) Tatu P, Kajaani
 • 4. arvonta 25.3 (ajalta 18.3-24.3) Joakim N, Espoo
 • 5. arvonta 1.4 (ajalta 25.3-31.3) Marko S, Vantaa
 • 6. arvonta 8.4 (ajalta 1.4-7.4)
 • 7. arvonta 15.4 (ajalta 8.4-14.4)
 • 8. arvonta 22.4 (ajalta 15.4-21.4)

Helppoa maksamista

St1 Way -sovellus mahdollistaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa ja nopeaa! Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Way -sovelluksella maksat polttonesteostoksesi mukavasti autostasi käsin, ja sovelluksesta näet tankkauskuittisi. Tankatessasi mobiilisti saat heti alennusta 1 sentin litralta. 

Sovelluksella voit myös ostaa nopeasti ja helposti Perfect-autopesuja sekä autopesupaketteja. Uudistetut pesukoodit toimivat kaikilla Perfect-pesuasemilla. Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. St1 Way -sovellus myös navigoi haluamallesi asemalle ja näyttää lähimmät St1- ja Shell-asemat palveluineen. 

 

Hae St1 Mastercardia ja ota käyttöön wallet-sovellus

St1 Wayn kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia. Sovelluksen avulla seuraat helposti maksutapahtumiasi ja pääset katsomaan kuittejasi sekä St1 Mastercard -maksukorttisi tietoja. Lue lisää St1 Maksupalvelusta.

St1 Way -sovellus tukee Apple Walletia ja Apple Pay -mobiilimaksamista. Voit tallettaa St1 Mastercard -maksukorttisi Apple Walletiin, mikä mahdollistaa Apple Pay -mobiilimaksamisen. Apple Paylla vahvistat maksusi nopeasti ja turvallisesti sormenjälkitunnistuksella. Voit käyttää Apple Payta maksaessasi tankkausta tai ostaessasi autopesua St1 Way -sovelluksessa. Lue lisää mobiilimaksamisesta.

Mobiilitankkaaminen St1 Way -sovelluksella

 1. Lataa St1 Way -mobiilisovellus ja lisää sovellukseen St1 Mastercard tai muu maksukortti
 2. Aja asemalle, pysäköi mittarin viereen ja käynnistä St1 Way -sovellus
 3. Valitse mittari ja aseta tankkauksen enimmäismäärä
 4. Hyväksy mobiilitankkaus pääsykoodilla tai Apple Paylla
 5. Aloita tankkaus
 6. Tankkauksen päätyttyä tankkauksen tiedot ilmestyvät näytölle. Kuitti tallentuu sovellukseen ja voit myös tallentaa kuitin kuvana.

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

St1 Way -sovellus

Helppoa maksamista

Lataa ilmainen St1 Way -sovellus

St1 Way -sovelluksella voit ostaa autopesut helposti ja nopeasti mobiilisti, etsiä lähimmän asemasi sekä maksaa tankkauksen kätevästi puhelimella. St1 Way -sovellus käy St1- ja Shell-asemilla. Sovelluksen kautta voi myös hakea St1 Mastercardia. Lue lisää St1 Way -sovelluksesta tästä.

St1 Way -sovelluksen ehdot