1

Ilmastonmuutosta vastaan voidaan taistella

Maailma on suuren haasteen edessä: energiantarve jatkaa kasvuaan samalla kun ilmastonmuutos langettaa yhä synkempää varjoa yllemme. Väestön ja elintason kasvaessa tuhlaamme nykyisillä kulutustottumuksilla myös tulevien sukupolvien mahdollisuuksia. Tulevaisuuden ei kuitenkaan tarvitse olla synkkä, sillä ilmastonmuutokseen voidaan vaikuttaa, jos niin halutaan.

Ilmastonmuutoksen ratkaisu vaatii suuria panostuksia kehitystyöhön ja kokonaan uudenlaista ajattelua. St1 on jo pitkään tehnyt työtä tämän eteen. Kehitämme, tuotamme ja myymme uutta puhtaampaa energiaa: teemme jätteistä etanolia, tuulesta sähköä ja otamme maasta lämpöä. Tavoitteenamme onkin olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Tiedämme, että muutos on hidasta, mutta siksi työtä pitääkin tehdä pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti, sillä mitään nopeaa ratkaisua ei ole.

Yksin emme kuitenkaan ole tätä tekemässä, vaan mukana on niin muita yrityksiä kuin ihan tavallisia ihmisiäkin – puhtaan energian tekijöitä. Tulevaisuus tehdään tämän päivän valinnoilla!

Jaa

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki