78

Ilmastotekoja tehdään jokaisessa kotitaloudessa

Taistelu ilmastonmuutosta vastaan lähtee yksilötasolta. Kotitalouksille tämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että kodin lämmitystapa on mahdollisimman ympäristöystävällinen ja että sähkönkulutukseen kiinnitetään huomiota. Jokainen perheenjäsen voi tehdä oman osuutensa kodin energiankulutuksen vähentämisessä esimerkiksi sammuttamalla tarpeettomat laitteet sekä käyttämällä vettä harkiten. Pienilläkin ympäristöteoilla on merkitystä.

Maalämpö on ympäristön kannalta aina hyvä valinta, mutta myös öljylämmitystaloudessa voidaan säästää energiaa, kustannuksia ja ympäristöä valitsemalla tuotteet huolellisesti. St1 TehoOptiPremium -lämmitysöljy on pitkäjänteisen kehitystyön tulos. Teho Opti Premium palaa puhtaammin eikä siksi nokea kattilan seinämiä. Se pitää myös säiliöt ja suodattimet puhtaampina ja säästää energiaa ja kustannuksia.

Myös polttoaineen valinta voi olla ympäristöteko. Esimerkiksi St1:n RE85-polttoneste laskee autoilun fossiilisia päästöjä jopa 80 prosenttia ja taloudellinen 95E10 Extra vähentää kulutusta.

Lue lisää St1:n tarjoamista lämmitysvaihtoehdoista kotiisi

Jaa

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki arrow-left