St1 Bio Opti Premium -polttoöljy

Tilaa tai kysy lisää maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h)

Perinteisten lämmitysöljyjen haastaja

Käyttämällä St1 Bio Opti Premiumia parannat öljylämmityksen ympäristöystävällisyyttä ja säästät kustannuksissa.

 

Talvi- ja kesälaadut

St1 Bio Opti Premium -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset. St1 Bio Opti Premiumin kesälaadun pakkaskestävyys on -3 astetta ja talvilaadun -29 astetta. Kesälaatua voi käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on hyvin eristetty ja sisätiloissa eli pysyy lämpimänä. Talvilaatu kannattaa valita silloin, jos säiliö tai putkisto altistuu kylmälle.

Pienentyneet CO2-päästöt

Valikoimamme lämmityspolttoöljyistä St1 Bio Opti Premium on käytössä edullisin ja ympäristöystävällisin. Tämä kevyt polttoöljy alentaa päästöjä, tekee palamisesta puhtaampaa sekä säästää ympäristöä. St1 Bio opti Premium-tuote ei sisällä biokomponentteja, mutta tuotetta ostettaessa tuotehankinnastamme ja kuljetuksista vastaava NEOT sitoutuu täyttämään ostettujen litrojen edestä 5 vol-% biovelvoitetta jakelemissaan liikennepolttonesteissä.

Lisäaineistus

St1 Bio Opti Premiumin sisältämät lisäaineet tekevät palamisesta puhtaampaa, alentavat päästöjä ja puhdistavat lämmitysöljyjärjestelmää. Käyttämällä St1 Bio Opti Premiumia säästät kustannuksissa ja kuormitat luontoa vähemmän.

 

Tilaa St1 Bio Opti Premiumia soittamalla numeroon 0800 131 031.

Tilaa lämmitysöljyä

Tilaa Bio Opti Premiumia soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 131 031 (24h)

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat