St1 Opti -polttoöljy

Kotiolot mukaviksi St1 Opti -lämmitysöljyllä. Tämä polttoöljy sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa. 

Tilaa täältä tai puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (arkisin klo 7–17 ja lauantaisin klo 9–15). 

Monipuolinen St1 Opti on varma valinta

Valikoimamme monikäyttöisin kevyt ja rikitön polttoöljy St1 Opti sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa.

Talvi- ja kesälaadut

St1 Opti -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset. St1 Opti -polttoöljyn kesälaadun alin varastointilämpötila on -5 astetta ja talvilaadun -25 astetta. Kesälaatua voi käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on hyvin eristetty ja sisätiloissa eli pysyy lämpimänä. Talvilaatu kannattaa valita silloin, jos säiliö tai putkisto altistuu kylmälle.

Tilaa lämmitysöljyä kätevästi netistä

Laske lämmitysöljyn hinta valitsemalla tuote ja toimitusmäärä

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti.