St1 Opti -polttoöljy

Kotiolot mukaviksi St1 Opti -lämmitysöljyllä. Tämä polttoöljy sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa. 

Tilaa netissä täällä tai puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h). 

Monipuolinen St1 Opti on varma valinta

Valikoimamme monikäyttöisin kevyt ja rikitön polttoöljy St1 Opti sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa.

Talvi- ja kesälaadut

St1 Opti -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset. St1 Opti -polttoöljyn kesälaadun pakkaskestävyys on -5 astetta ja talvilaadun -29 astetta. Kesälaatua voi käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on hyvin eristetty ja sisätiloissa eli pysyy lämpimänä. Talvilaatu kannattaa valita silloin, jos säiliö tai putkisto altistuu kylmälle.

Autopesu

Tilaa lämmitysöljyä vuoden 2021 loppuun mennessä ja voit voittaa!

Arvomme tilaajien kesken lahjakortteja

Tilaa lämmitysöljyä nyt ja osallistut lahjakorttipaketin (49,90 €) arvontaan. Paketti sisältää Perfect Tornado -autopesun (39,90 €) sekä 10 € -lahjakortin HelmiSimpukkaan. Kampanja-aika on 1.9.-31.12.2021, jonka aikana arvomme kuukausittain yhden lahjakorttipaketin. 

Tilaa lämmitysöljyä kätevästi netistä

Laske lämmitysöljyn hinta valitsemalla tuote ja toimitusmäärä

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti.