St1 Opti -polttoöljy

Monipuolinen polttoöljy niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa. 

Tilaa netissä täällä tai puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800 131 031 (24h). Arvomme 22.6.-31.7.2020 aikana tilanneiden kesken lahjakortteja!

Monipuolinen St1 Opti on varma valinta

Valikoimamme monikäyttöisin kevyt ja rikitön polttoöljy St1 Opti sopii niin lämmitysöljyksi kuin käytettäväksi trukeissa ja työkoneissa.

Talvi- ja kesälaadut

St1 Opti -polttoöljyä saa sekä kesä- että talvilaatuisena, ja se täyttää eurooppalaisen EN 590 -standardin vaatimukset. St1 Opti -polttoöljyn kesälaadun pakkaskestävyys on -5 astetta ja talvilaadun -29 astetta. Kesälaatua voi käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on hyvin eristetty ja sisätiloissa eli pysyy lämpimänä. Talvilaatu kannattaa valita silloin, jos säiliö tai putkisto altistuu kylmälle.

Autopesu

Tilaa lämmitysöljyä heinäkuun 2020 loppuun mennessä ja voit voittaa!

Arvomme tilaajien kesken lahjakortteja

Kesä ja lämmitysöljy – mikä pari! Kun tilaat lämmitysöljyä heinäkuun loppuun mennessä, osallistut lahjakorttipaketin (49,90 €) arvontaan, joka sisältää Perfect Tornado -autopesun sekä 10 € HelmiSimpukan ravintolalahjakortin. Kampanja-aika on 22.6.-31.7., jonka aikana arvomme viikottain yhden lahjakorttipaketin. 

Ota yhteyttä

Me St1:llä haluamme, että meitä on helppo lähestyä. Siksi tarjoamammekin sinulle useita tapoja olla yhteydessä meihin. Voit esimerkiksi soittaa tai vaikkapa lähettää viestin chat-palvelumme kautta. Valitse sinulle sopivin ja helpoin tapa ottaa yhteyttä. 

Usein kysyttyä

Askarruttaako sinua jokin asia? Olemme keränneet meiltä usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, jotta löytäisit vastauksen omaan kysymykseesi mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

arrow-left
Hei, onko sinulla jotain kysyttävää? Avaa chat